Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Όλα δικά σου ΘΡΥΛΕ μου!


Στον  Ολυμπιακό άπαντες είναι αποφασισμένοι να κλείσουν με ιδανικό τρόπο τη χρονιά,  κατακτώντας το 27ο Κύπελλο και το  17ο νταμπλ της ιστορίας του, στον  αποψινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ (20:30, OTE Sport 3)


Η ομάδα του Περέιρα γνωρίζει καλά ότι η ομάδα της Ξάνθης είναι ένας αξιόλογος  και αξιόμαχος,σύλλογος και αν δεν προσέξουν την επιθετική τους γραμμή, τότε θα δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα που θα πρέπει να λύσουν. 

Οι  πρωταθλητές Ελλάδας ωστόσο θέλουν να κλείσουν ιδανικά τη χρόνια και να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους και αυτούς που θα βρεθούν στο πλευρό τους σήμερα το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Υπολογίζεται ότι στις εξέδρες του σταδίου θα βρεθούν περισσότεροι από 30.000 οπαδούς, οι οποίοι θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο Ολυμπιακό Στάδιο και θα προσπαθήσουν να ωθήσουν την ομάδα του Βίτορ Περέιρα στην κατάκτηση του τροπαίου.  Άλλωστε στο μεγάλο Λιμάνι έχουν αποδείξει ότι ποτέ δεν κουράζονται να συλλέγουν τρόπαια.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως έχει μόνο ένα δίλημμα για το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, ο 46χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σαλίνο, Μποτία, Σιόβα και Μαζουακού. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Εντινγκά και ο Μιλιβόγεβιτς, με τους Φουστέρ και Χάρα στα πλάγια.

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Ντομίνγκες και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μήτρογλου. Υπάρχει μία πιθανότητα αντί του Χάρα να παίξει ο Μπενίτες, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα φαίνεται πως διεκδικεί και ο Ντοσεβί (αν είναι 100% έτοιμος).


Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Φορτούνης, Αυλωνίτης, Κασάμι, Ντουρμάζ και Βούρος. Εκτός είναι οι Γιαννούλης και Ελαμπντελαουί, όπως και ο Γιάννης Μανιάτης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου