Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Έτοιμος για πόλεμο στο ΣΕΦ (videos)



Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του τέταρτου και κρίσιμου αγώνα της Πέμπτης (23/4, 22:00) στο ΣΕΦ κόντρα στη Μπαρτσελόνα, δίχως προβλήματα. "Έχουμε πόλεμο", είπε ο κόουτς στους παίκτες. "Παρών" οι Αγγελόπουλοι.


Ύστερα από το 2-1 που σημείωσε ο Ολυμπιακός στη προημιτελική σειρά κόντρα στη Μπαρτσελόνα, κερδίζοντας τους Καταλανούς με σκορ 73-71, οι Πειραιώτες επέστρεψαν στο ΣΕΦ, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για την τέταρτη αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί την Πεμπτη το βράδυ (23/4, 22:00).

Με νίκη επί των Καταλανών οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν το 3-1 και αυτόματα θα προκριθούν στο ένατο Final-Four της ιστορίας τους, αλλά και στο πέμπτο στα τελευταία εφτά χρόνια, επί προεδρίας Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου στη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς. Όλοι οι παίκτες είναι υγιείς και πανέτοιμοι για την αναμέτρηση. Η προπόνηση της Τετάρτης (22/4) ήταν δίχως μεγάλη ένταση, κάτι λογικό, καθώς προηγήθηκε ο αγώνας της Τρίτης (23/4). Σκληρή άμυνα, συγκέντρωση στο πλάνο, καλή επιθετική λειτουργία με σωστό διάβασμα της άμυνας του αντιπάλου, είναι πράγματα που θέλει από τους παίκτες του ο κόουτς Σφαιρόπουλος.

Το "παρών" στην προπόνηση έδωσε και ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος όντας ευδιάθετος παρακολούθησε διακριτικά το πρόγραμμα των ερυθρολεύκων. Ακολούθως ήρθε στο ΣΕΦ και ο αδερφός του, Γιώργος Αγγελόπουλος.

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, ο κόουτς Γιάννης Σφαιρόπουλος μάζεψε τους παίκτες γύρω του και τους μίλησε. Μεταξύ άλλων, όπως θα δείτε και θα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο, τους τόνισε πως "αύριο έχουμε έναν πόλεμο. Σας θέλω απόλυτα συγκεντρωμένους. Θέλει προσοχή η Μπαρτσελόνα, καθώς και πριν δύο χρόνια κατάφερε να γυρίσει τη σειρά από 1-2 σε 3-2. Πάμε!".

Δείτε τα βίντεο από την προπόνηση:





 Το βίντεο με τον λόγο του κόουτς στους παίκτες του:

 

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου