Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Είναι τρελός ο αρχηγός! (video)


Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έκαναν δηλώσεις on camera όταν ο Βασίλης Σπανούλης βγήκε από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Δείτε τι ακολούθησε από δεκάδες φίλους των "ερυθρολεύκων" στους διαδρόμους του ΣΕΦ (VIDEO)!


Η πρόκριση στο Final Four της Μαδρίτης συνδυάστηκε με ένα ιστορικό ρεκόρ για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος φιγουράρει πλέον στη δεύτερη θέση των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της Euroleague, πίσω μόνο από τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Ο αρχηγός και ηγέτης του Ολυμπιακού ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα με τους Καταλανούς, έχοντας μόλις τρεις πόντους με 0/1 δίπ., 1/3 τρίπ. στο πρώτο ημίχρονο. Τι ακολούθησε; Τελείωσε το ματς με 17 πόντους (2/2 βολ., 3/4 δίπ., 3/7 τρίπ.), 5 ασίστ, 1 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 31'28" και πλέον φουλάρει για το τέταρτο Final Four της καριέρας του, έχοντας το απόλυτο (6/6) των νικών μέχρι στιγμής!


Λίγο μετά τον θρίαμβο επί των Καταλανών κι ενώ οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, έκαναν δηλώσεις στη συνδρομητική τηλεόραση, ο Βασίλης Σπανούλης αποχωρούσε από τα αποδυτήρια. Οι δεκάδες φίλοι του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στη σημείο εκείνη την ώρα περικύκλωσαν και αποθέωσαν τoν Kill Bill, ο οποίος έδωσε… μάχη για να φτάσει στην έξοδο!



Επιμέλεια:  sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου