Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Όλεσον: "Νιώθουμε ήδη την πίεση" (video)


Ο Μπραντ Όλεσον εξηγεί στην κάμερα του Euroleague Greece ότι η Μπαρτσελόνα πρέπει να αφήσει στην άκρη όσα προηγήθηκαν ενώ υποκλίνεται στην άμυνα του Ολυμπιακού και τον Βασίλη Σπανούλη.


O Μπραντ Όλεσον δεν αγωνίστηκε στο Game 2 της προημιτελικής σειράς με τον Ολυμπιακό, εκεί όπου οι Πειραιώτες πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο Palau Blaugrana μετά το 8-0 των Καταλανών στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα υπέστη διάστρεμμα στο πρώτο ματς της σειράς όμως χθες (21/04) πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Τσάβι Πασκουάλ κόντρα στον Ολυμπιακό, έχοντας 1/1 δίπ. και μόλις 1/5 τρίπ. σε 19'11".

Οι Καταλανοί βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο αφού δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες απέναντι στους "ερυθρόλευκους" που θέλουν να πανηγυρίσουν την πρόκριση στο Final Four το βράδυ της Πέμπτης (23/04, 22.00), μπροστά στον κόσμο τους που θα γεμίσει ασφυκτικά το ΣΕΦ!

Ο Μπραντ Όλεσον εξηγεί στην κάμερα του Euroleague Greece ότι περιμένει ένα κλειστό Game 4, παραδέχεται ότι οι Καταλανοί νιώθουν ήδη την πίεση και στέκεται στην απόδοση του Βασίλη Σπανούλη.

Κατ' αρχάς, πως είναι η κατάστασή σου, μετά τον τραυματισμό;

"Γύρισα τον αστράγαλό μου στο
Game 1, εν συνεχεία έμεινα εκτός για τέσσερις-πέντε μέρες. Σήμερα (σ.σ. χθες) έπαιξα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ήταν επιλογή μου να παίξω. Καμία δικαιολογία".

Τι έπαθε η Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ;

"Παλέψαμε. Για την ακρίβεια, είχαμε την ευκαιρία μας να κερδίσουμε στο τέλος. Κάποιες φορές θα μπει το σουτ, κάποιες άλλες όχι. Επιστρέφουμε, πλέον έχουμε μπροστά μας το Game 4".

Νιώθετε την πίεση, με δεδομένο ότι δεν έχετε περιθώριο για νέα ήττα στη σειρά;

"
Νιώσαμε ήδη την πίεση στο τρίτο ματς. Θα είναι το ίδιο παιχνίδι για όλους μας. Θα πρέπει να τα αφήσουμε όλα στην άκρη. Το Game 4 είναι «ή κερδίζουμε, ή πάμε σπίτια μας»".

Είχατε επίσης σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση, αφού μείνατε χωρίς πόντο για 6-7 λεπτά στην τελευταία περίοδο.

"Σίγουρα ήταν ένα από τα προβλήματα. Ο Ολυμπιακός άλλαξε την ομαδική του άμυνα, έκανε πραγματικά σπουδαία δουλειά".

Η γνώμη σου για τον Ολυμπιακό;

"Διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Άλλαξε πολύ την αμυντική του λειτουργία και έχει έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, τον Σπανούλη. Με πολλούς και καλούς ρολίστες να τον πλαισιώνουν".

Τι να περιμένουμε σε δυο μέρες, στο ίδιο γήπεδο;

"Περιμένω ένα παιχνίδι ίδιο με το σημερινό. Ένα κλειστό ματς. Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία μας και να κερδίσουμε στο τέλος. Έχουμε τα κεφάλια μας ψηλά, ακολουθεί το Game 4, είναι μερικές ώρες μακριά".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου