Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Ναβάρο: "Δεν έχουμε προσωπικότητα; Θα δούμε απόψε"



Ο  Χουάν Κάρλος Ναβάρο έγραψε στο blog του στη  Mundo Deportivo, για το αποψινό (22.00) ματς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, που είναι do or die για τους "μπλαουγκράνα" και επεσήμανε τι πρέπει να αλλάξει η Μπαρτσελόνα, για να ισοφαρίσει τη σειρά.

Διαβάστε αναλυτικά τι έχει επισημάνει….


"Φυσικά, το πνεύμα που έχει η ομάδα είναι αισιόδοξο. Ξέρουμε πως αν βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς, μπορούμε να νικήσουμε. Για αρχή, πρέπει να βελτιώσουμε τα ποσοστά μας. Αυτό θα είναι το "κλειδί". Στο τέταρτο δεκάλεπτο του τρίτου ματς, είχαμε πρόβλημα σε επίθεση και άμυνα. Αυτό δεν πρέπει να ξαναγίνει. Όπως θα ήταν χρήσιμο να ανεβάσουμε λίγο το ρυθμό. Ναι, έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτήν την κατάσταση. Και η αλήθεια είναι πως μετά το break του Ολυμπιακού, η ομάδα πάλεψε και είχε την ευκαιρία της στο πρώτο παιχνίδι του ΣΕΦ.

Έχω ζήσει ό,τι υπάρχει για να ζήσεις, από playoffs. Ήλθαμε στην Ελλάδα να πάρουμε ένα ματς και έχουμε άλλη μια ευκαιρία. Αρκεί να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Αποτύχαμε να "διαβάσουμε" την άμυνα των γηπεδούχων και σε παιχνίδι τέτοιας σημασίας, αυτό είναι αδικαιολόγητο για μια έμπειρη ομάδα -όπως εμείς- που προσπαθεί να μείνει ζωντανή. Δεν βοήθησε και το γεγονός ότι είχαμε κακό ποσοστό. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί ό,τι πάθαμε στην τέταρτη περίοδο της Τρίτης.

Η προσωπικότητα θα κάνει τη διαφορά σε αυτή τη συνάντηση. Ο χαρακτήρας που έχει κάθε ομάδα. Είναι ένα πολύ καλό τεστ για να δούμε τι μπορούμε να διεκδικήσουμε από έναν πολύ μεγάλο αγώνα. Να αποδείξουμε πως έχουμε προσωπικότητα, γιατί κάποιοι μας αμφισβήτησαν.

Δίχως αμφιβολία, πρέπει να μαθαίνεις από όλα. Πιστεύω πως η ομάδα ξέρει ότι αν παίξει λίγο καλύτερα, μπορεί να τα καταφέρει. Δεν υπάρχουν ανίκητοι. Είναι δεδομένο ότι έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη πρόκληση. Ο Ολυμπιακός είναι στο 2-1 και δεν έχει άγχος, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι για εμάς. Πρέπει να δώσουμε το 100% από την αρχή έως το τέλος. Να αποκτήσουμε από νωρίς αυτοπεποίθηση και να μη τη χάσουμε. Ανυπομονώ για το τζάμπολ. Πιστεύω στην ομάδα μου και βλέπω πως είναι έτοιμη για μια μάχη. Πρέπει να ισοφαρίσουμε την πνευματική και την αθλητική δύναμη του Ολυμπιακού, για να τα καταφέρουμε.

Θα τα πούμε στη Μαδρίτη".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου