Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Από το αεροδρόμιο στο Ρέντη ο Ντοσεβί (video)



Αν  και ήταν βασικός στο ματς της Εθνικής Τόγκο το Σάββατο ο  Ντοσεβί κόντρα στον Μαυρίκιο έκανε ταξίδι πολλών ωρών για να προπονηθεί την Δευτέρα με τον Ολυμπιακό.  


Μέχρι  σήμερα παραμένουν στο μυαλό του άσου του Ολυμπιακού η ταλαιπωρία και ο τραυματισμός που είχε υποστεί στο πρώτο ταξίδι του με την Εθνική του Τόγκο. Ο Ματιέ Ντοσεβί λοιπόν ενώ έπαιξε βασικός για 90’ το Σάββατο στο Μαυρίκιος – Τόγκο, αναχώρησε άμεσα από εκεί που ήταν και μετά από ταξίδι πολλών ωρών και με τρεις ενδιάμεσες στάσεις έφτασε εγκαίρως στην Αθήνα για να βρεθεί στην προπόνηση των Πειραιωτών στον Ρέντη.

Στις  2 το μεσημέρι της Δευτέρας πάτησε Ελλάδα και πήγε απευθείας στον Ρέντη αλλά δεν προπονήθηκε κανονικά. Λόγω του ταξιδιού του έκανε ατομικό και τρέξιμο. Η κίνησή του να ταξιδέψει από την Κυριακή για να φτάσει Δευτέρα στην χώρα μας πάντως εκτιμήθηκε ιδιαίτερα, καθώς θα μπορούσε να είχε φύγει την Δευτέρα για τον προορισμό του και να προπονηθεί κανονικά την Τρίτη.

Στον  Ολυμπιακό άλλωστε πάντα δίνουν μία ημέρα ή και δύο παραπάνω στους διεθνείς που κάνουν μακρινά ταξίδια για να παίξουν στις Εθνικές τους. Κάτι που ίσχυσε και για τον Ντοσεβί. Πάντως ο διεθνής εξτρέμ είναι από τους λίγους ακραίους που έχουν σαφείς πιθανότητες να μείνουν και του χρόνου στο Λιμάνι.  

Δείτε βίντεο από την αναμέτρηση Μαυρίκιος – Τόγκο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου