Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Ρούσσης: «Θα ξανασυναντηθούμε με τον Ολυμπιακό»


Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Ρούσσης έδωσε συγχαρητήρια στις αθλήτριες του παρά την απώλεια του Κυπέλλου, ενώ η Ζένια Τσίμα υποσχέθηκε καλύτερο Παναθηναϊκό στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Αρχικά  ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε:


«Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου και γενικά για την συγκινητική προσπάθεια, που έκαναν τα κορίτσια. Ξοδέψαμε πολύ ενέργεια στον χθεσινό ημιτελικό. Δεν είχαμε φρεσκάδα».

 Και   πρόσθεσε:

«Με στεναχωρεί το τελικό αποτέλεσμα. Παρουσιαστήκαμε χωρίς σπιρτάδα στο φιλέ και ήμασταν πολύ πιο αργοί από χθες. Αν παίζαμε χθες με τον Ολυμπιακό, σήμερα θα βλέπαμε άλλο ματς. Δεχθήκαμε στην άμυνα πολλές μπάλες που σε άλλα ματς δεν γινόταν».  

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ζένια Τσίμα είπε:


«Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Ίσως έπαιξε ρόλο η κούραση από το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανναξιακό. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν δώσαμε αυτό που μπορούσαμε στο γήπεδο και γι' αυτό χάσαμε. Εκεί που προσπαθήσαμε να ξεφύγουμε στο σκορ, ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο. Δεν έχει ξαναγίνει να δεχόμαστε τόσους πόντους από πλασέ. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε το Κύπελλο, για να το αφιερώσουμε στη μνήμη του Μιχάλη. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Χάθηκε ένας στόχος, όμως θα επικεντρωθούμε στη συνέχεια των υποχρεώσεών μας, για να επιτύχουμε τον επόμενο. Είμαι σίγουρη ότι θα ξανασυναντήσουμε τον Ολυμπιακό και δεν θα κάνουμε την ίδια εμφάνιση»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου