Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Προπόνηση με Αγραβάνη


Η σύντομη προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε (13/03, 21:45) ξεκίνησε, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να επιστρέφει στις προπονήσεις, μετά τον περασμένο Δεκέμβριο.


Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ρεθύμνου, για το πρωτάθλημα (80-60) και η προσοχή όλων, στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, βρίσκεται πλέον στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε (13/03, 21:45). Ένα παιχνίδι κομβικό για τη συνέχεια των Πειραιωτών στο Top 16, καθώς με νίκη κάνουν σημαντικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου.

Έτσι, δίχως να χαθεί χρόνος, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου προπονήθηκαν, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, ενόψει της αναμέτρησης.

Στην προπόνηση της Τρίτης (10/03) υπήρξε και μια μεγάλη επιστροφή. Ο Δημήτρης Αγραβάνης προπονήθηκε με την ομάδα, μετά από 2,5 μήνες, περίπου, όταν και έμεινε εκτός δράσης λόγω τραυματισμού. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν υπολογίζεται, όμως, για την αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα.

Αντιθέτως, δεν πήραν μέρος στην προπόνηση οι Μπρεντ Πέτγουεϊ και Μιχάλης Τσαϊρέλης, των οποίων η συμμετοχή κρίνεται αμφίβολη.


Πηγή:  euroleague.sport24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου