Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Χρυσοσπάθης: «Δείξαμε πως μπορούμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»


Μπορεί  η Βουλιαγμένη να ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά με 9-8, αλλά σύμφωνα με τον Θανάση Χρυσοσπάθη, αυτή ήταν που κέρδισε τις εντυπώσεις στο μεγάλο παιχνίδι του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο sentragoal.gr:


Η αρχική του τοποθέτηση ήταν:

«Ο Ολυμπιακός γνωρίζουμε πως με το ρόστερ που διαθέτει είναι ένα επίπεδο πιο μπροστά, αλλά εμείς πήγαμε στον Πειραιά με στόχο να νικήσουμε, αυτός είναι πάντα ο στόχος της Βουλιαγμένης».

Η Βουλιαγμένη έχει αφήσει βαθμούς που τα προηγούμενα χρόνια δεν έχανε, αλλά αυτό έχει την εξήγησή του, όπως σημείωσε ο Θανάσης Χρυσοσπάθης.

«Από τη Βουλιαγμένη έφυγαν τέσσερις βασικοί παίκτες με εμπειρία κι έχουμε πρόβλημα στο πώς θα διαχειριστούμε ένα άσχημο αποτέλεσμα. Όμως από την άλλη υπάρχει ενθουσιασμός και άγνοια κινδύνου κι έτσι αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό».

Η Βουλιαγμένη εάν μείνει στην 4η θέση της κανονικής περιόδου, θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού στα ημιτελικά των πλέιφ οφ του πρωταθλήματος.

«Από την αρχή, οι ομάδες που θα διεκδικούσαν την είσοδο στα πλέι οφ δεν ήθελαν να παίξουν με τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά, προκειμένου να έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό. Όμως αυτό δεν πτοεί εμάς. Το σημαντικό είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Κι όπως δείξαμε, μπορούμε να κοντράρουμε και να νικήσουμε τον Ολυμπιακό, είτε είναι στα ημιτελικά, είτε στα τελικά».

Στην ερώτηση εάν περιμένει να βρεθεί όχι μόνο στις κλήσεις, αλλά και στη 13άδα της εθνικής ομάδας ο Θανάσης Χρυσοσπάθης είπε:


«Αυτό δεν εξαρτάται από εμένα. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθώ όλο και περισσότερο αγωνιζόμενος στη Βουλιαγμένη, ή στις προπονήσεις της εθνικής ομάδας και να πείσω τον Ομοσπονδιακό τεχνικό ότι αξίζω μια θέση σε αυτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου