Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Αλεξανδρής: «Ταιριάζει στον Ολυμπιακό»


Ο  Βαγγέλης Αλεξανδρής με αφορμή την μεταγραφή του Έλληνα φόργουορντ, μιλώντας στον «ΓΑΥΡΟ» εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ταιριάζει και θα προσφέρει στον Ολυμπιακό.

Ο έμπειρος κόουτς που είχε συνεργαστεί δύο φορές με τον Τσαϊρέλη ανέφερε αρχικά:


«Τον είχα φέρει για πρώτη φορά εγώ στη Λάρισα, όπου τον είχα μονιμοποιήσει στη θέση «τέσσερα». Δουλεύει πολύ σκληρά ο Τσαϊρέλης σε όλη του την καριέρα και για αυτό έχει τη θεαματική εξέλιξη στον Ολυμπιακό. Μετά ακολούθησε η συνεργασία μας στον Aρη, όπου τα είχαμε πάει καλά, για να μας… αφήσει την επόμενη χρονιά για τον ΠΑΟΚ. Εκεί είχε ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο, με αποτέλεσμα αρχικά να φτάσει στην Εθνική και στην πορεία να υπογράψει και στην ισπανική ομάδα.

Είναι ένας ικανός παίκτης, που το σημαντικότερο στοιχείο του είναι ότι δουλεύει σκληρά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού του. Είναι καλός στην άμυνα, στο σουτ από την περιφέρεια, ενώ προσόν του είναι η μεγάλη ταχύτητά του. Διαθέτει και ταχύτητα κατά την εκτέλεση. Νομίζω ότι θα βοηθήσει αρκετά τον Ολυμπιακό και τον Σφαιρόπουλο όταν τον χρειαστεί»..

Για το αν ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού:


 «Ταιριάζει απόλυτα ο Τσαϊρέλης στον Ολυμπιακό. Είναι ψηλός και γρήγορος, έχει γρήγορες αντιδράσεις που θα τον βοηθήσουν στην άμυνα, ενώ διαθέτει και έκρηξη. Είναι μία πολύ καλή προσθήκη για τον Ολυμπιακό, ειδικά αυτήν την εποχή που δεν μπορείς να βρεις παίκτες σε τέτοιο επίπεδο που να είναι και Ελληνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου