Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Πρόταση της Μπεσίκτας και... ποίημα στον Μπαρτζώκα


Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο διακαής πόθος των διοικούντων την Μπεσίκτας που κατέθεσαν πρόταση στον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού. Διαβάστε τι ισχύει και δείτε το... ποίημα των Τούρκων στον Έλληνα κόουτς!


Ηπίεση του κόσμου της Μπεσίκτας, ώστε να προσληφθεί για προπονητής της ομάδας ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είχε απήχηση εντός των τειχών της τουρκικής ομάδας. Οι διοικούντες τους "αετούς" βλέποντας τον "σφυγμό" του κόσμου έκαναν την κίνησή τους προς τον Έλληνα προπονητή

Όπως αναφέρει ο Ισμαήλ Σενιόλ η Μπεσίκτας κατέθεσε πρόταση στον Γιώργο Μπαρτζώκα, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έχει περιθώριο 24 ωρών για να απαντήσει στην πρόταση που έχουν καταθέσει οι Τούρκοι.

Σε περίπτωση που εκείνος αρνηθεί, οι γείτονες έχουν έτοιμο το plan b, με τον Ορκούν Ενέ να βρίσκεται -κι αυτός με τη σειρά του- στο στόχαστρο της Μπεσίκτας.

Στο μεταξύ, οι Τούρκοι αφιέρωσαν ποίημα στον Γιώργο Μπαρτζώκα ώστε να τον πείσουν να έλθει στην ομάδα τους. Και του εξηγούν: "Σε περιμένουμε, είμαστε στην απέναντι πλευρά της θάλασσας"!


Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου