Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Λαμπρόπουλος: "Να μείνει στον Ολυμπιακό για χρόνια"


Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του στην Τενερίφη, Φώτης Λαμπρόπουλος, στέλνει το δικό του μήνυμα, μέσω του Sport24.gr στον Έλληνα φόργουορντ.


Η πορεία του Μιχάλη Τσαϊρέλη στην Τενερίφη ολοκληρώθηκε. Ο Έλληνας φόργουορντ, λίγους μήνες μετά την μεταγραφή του στην ισπανική ομάδα, επιστρέφει στη χώρα μας, με τον Ολυμπιακό να αποτελεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, δίνοντας σημαντικές λύσεις στην θέση "4".

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον πρώην συμπαίκτη του στην ισπανική ομάδα, Φώτη Λαμπρόπουλο, ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία των δύο παικτών, επεσήμανε τα χαρακτηριστικά που θα δώσει στο παιχνίδι των "ερυθρόλευκων" ο 26χρονος φόργουορντ, ενώ αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις που υπήρξαν εντός της ομάδας όταν ήρθε η πρόταση των Πειραιωτών.

Αρχικά, του ζητήσαμε να μας παρουσιάσει πως ήταν η συνεργασία των δύο παικτών

"Ήταν πολύ καλή", ήταν τα πρώτα λόγια του για να προσθέσει "Αγωνιστικά όχι και τόσο, γιατί δεν έπαιζε πολύ, στην πρώτη του σεζόν εκτός Ελλάδος. Εγώ ήμουν εδώ και τον βοηθούσα όσο μπορούσα περισσότερο".

Πόσοι περίμεναν, όμως, αυτή την εξέλιξη στην ισπανική ομάδα;

"Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη. Έψαχνε κάτι καλό. άλλωστε τα νούμερά του τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ καλά. Στην Ελλάδα είχε πολύ καλό όνομα, δεν ήταν άγνωστος. Εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο, λοιπόν, τις καλές σεζόν που έκανε".

Σχετικά με αυτά που θα προσφέρει ο άλλοτε παίκτης του Άρη και του ΠΑΟΚ τόνισε

 "Είχα ακούσει πως τραυματίστηκε ο Αγραβάνης, ενώ ο Πέτγουεϊ έχει θέματα τραυματισμών. Ήθελαν παίκτη στη θέση "4" και πιστεύω πως έκαναν πολύ καλή επιλογή".

Ο φόργουορντ από την Πάτρα θα είναι ξανά μόνος, δίχως κάποιον συμπαίκτη από τη χώρα του.

 "Συνηθισμένος είμαι σε αυτό. Ήλπιζα να έχω για καιρό συμπαίκτη έναν συμπατριώτη μου. Έφυγε, όμως από την ομάδα, αλλά έφυγε για καλό και είμαι χαρούμενος γι αυτόν".

Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να δώσει και την δική του ευχή στον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του.


 "Μακάρι να πάνε όλα καλά στη νέα του ομάδα και να μείνει στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια, υπάρχει κάτι καλύτερο;"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου