Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Καραβίτης: «Απογοητευτικός ο Ολυμπιακός, δεν έδειξε κάτι η Ντνίπρο»


Όπως  σχολίασε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Πέτρος Καραβίτης, η  εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» στο ματς της Πέμπτης με την Ντνίπρο, ήταν απογοητευτική, ενώ δεν παρέλειψε να σταθεί στην αμυντική λειτουργία των Πειραιωτών, τονίζοντας πως  ο Περέιρα βρέθηκε σε κακό βράδυ, αναγνωρίζοντας ωστόσο  ότι δεν είναι τυχαίος προπονητής. 

Αναλυτικά μίλησε για:
 


- την εικόνα που περιμέναμε από τον Ολυμπιακό και το τι έδειξε:
 

«Πράγματι ο Ολυμπιακός ήταν απογοητευτικός χθες. Άλλα περιμέναμε να δούμε από την ομάδα και άλλα είδαμε τελικά. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι παρότι έπαιζε με μια ομάδα ανέτοιμη, είναι μια ομάδα που έχει δέκα διεθνείς με την Ουκρανία και έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή τον οποίο τον θέλουν αρκετές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Η Ντνίπρο δεν μας έδειξε κάτι, αλλά αυτός που απογοήτευσε τον κόσμο του ήταν ο Ολυμπιακός. Τα γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός ήταν αστεία. Δεν γίνεται ο κεντρικός σου αμυντικός να γυρίζει την πλάτη σε σουτ. Το δεύτερο γκολ πάλι αστείο ήταν έχει περάσει η μπάλα από όλους. Όταν δέχεσαι τέτοια γκολ δεν μπορείς να περιμένεις καλό αποτέλεσμα. Θέλει προσπάθεια για να δεχτείς τέτοια γκολ». 

-το αν αυτό έχει να κάνει με την άμυνα ή με τη συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας:
 

«Έχει να κάνει με ολόκληρη την ανασταλτική λειτουργία. Ο Ολυμπιακός έπαιζε με δέκα παίκτες σε όλο το παιχνίδι. Ο Αφελάι ήταν εξαφανισμένος και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έμεινε σε όλο το ματς. Μετά την ήττα ο Ολυμπιακός πρέπει να ξανασταθεί στα πόδια του και να βρει τα πατήματά του». 

-τη διαιτησία του χθεσινού παιχνιδιού:
 

«Για τη διαιτησία δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Αλλά στην τελική ας κάνει ο κ. Μαρινάκης μια παράγκα και στην Ευρώπη, όπως έχει κάνει στην Ελλάδα που βγαίνουν όλοι και τον κατηγορούνε». 

- την αλλαγή προπονητή και τον Περέιρα:

«Συνήθως οι αλλαγές προπονητών φέρνουν θετικά αποτελέσματα στις ομάδες, γιατί αλλάζει η ψυχολογία θετικά και οι παίκτες θέλουν να αποδείξουν την αξία τους. Πιστεύω ότι ο δεν είναι τυχαίος προπονητής ο Περέιρα, ίσως χθες ήταν απλά μια κακή βραδιά για την ομάδα». 

-τη χειμερινή μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού:
 


«Δεν ενισχύθηκε όσο θα έπρεπε η ομάδα αυτό ισχύει. Δεν μπορείς όμως να περιμένεις να ενισχυθείς το χειμώνα. Πρέπει να γίνει σχεδιασμός από το καλοκαίρι για τις μεταγραφές, γιατί το Γενάρη είναι δύσκολο να βρεις καλούς παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου