Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Τα τρία «θέλω» του Περέιρα για το πρώτο βήμα


Έλεγχος του ρυθμού, άψογη ανασταλτική λειτουργία και καλό transition, σοβαρότητα και υπομονή. Αυτά είναι τα στοιχεία που έχει ζητήσει ο Βίτορ Περέιρα από τους παίκτες του για την αυριανή πρώτη μάχη με την Ντνίπρο στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.


Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι στο παγωμένο Κίεβο καθώς η Ντνίπρο δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την έδρα της (στο Ντνιεπροπετρόφσκ που συνορεύει με τα θέρετρα του πολέμου στην Ανατολική Ουκρανία) και θα είναι και αυτή «φιλοξενούμενη» στο «Ολιμπίνσκι».

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει πως θα πρέπει να «ακροβατήσει» αναφορικά με το ρόστερ από τη στιγμή που υπάρχει και το κυριακάτικο ντέρμπι, έχοντας όπως όλα δείχνουν αποφασίσει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει. Το βασικό για τον Πορτογάλο είναι ο Ολυμπιακός να μπορέσει να εκμεταλλευτεί την έλλειψη ρυθμού που έχουν οι Ουκρανοί την ώρα που περιμένει και την ίδια πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία που έχει δείξει η ομάδα.

Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Σιόβας, Σαντάνα (που θα πέσει πάνω στον Κάλινιτς), Μαζουάκου, Μανιάτης, Κασάμι, Ντομίνγκες, Αφελάι, Ντοσεβί και Μήτρογλου είναι οι 11 που έδειξε στη χθεσινή προπόνηση ο Περέιρα. Στη δίωρη προπόνηση-πρόβα τζενεράλε ο Πορτογάλος έδειξε πως θα παίξει με το βασικό του σχήμα, την ενδεκάδα που είχαμε δει στην Τούμπα μια και στο διπλό δούλεψε για πολλή ώρα με αυτήν.

Στην αποστολή της ομάδας που ταξιδεύει σήμερα το πρωί για Κίεβο θα είναι κι οι Μέγερι, Χουτετσιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκεζ, Εντινγκά, Μπενίτες, Ντουρμάζ, ενώ στην Αθήνα έμειναν οι Διαμαντάκος, Γιαννούλης που είναι στη λίστα αλλά και ο Μποτία που είναι αγωνιστικά ανέτοιμος καθώς και ο τραυματίας Φουστέρ.


To σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 5 μ.μ. τη συνέντευξη Τύπου των Ουκρανών στο «Ολιμπίνσκι» ενώ μισή ώρα μετά θα ακολουθήσει η προπόνηση της Ντνίπρο. Η συνέντευξη Τύπου και η προπόνηση του Ολυμπιακού έχουν προγραμματιστεί για τις 6.15 μ.μ. και 7 μ.μ. αντίστοιχα.

Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου