Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

"Βάλσαμο" το πρωτάθλημα, για την Αρμάνι Μιλάνο


Η Αρμάνι Μιλάνο αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Top 16 της Ευρωλίγκας,  δεν συνάντησε δυσκολίες στην αναμέτρηση με την Αβελίνο και έχοντας τον έλεγχο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης έφτασε σε μια άνετη νίκη με 95-78. Ο Λούκα Μπάνκι δεν βρέθηκε στην πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας, λόγω γρίπης.



Μπορεί στο Top 16 της Euroleague να μετρά μόλις μία νίκη, μετά το πέρας επτά αγώνων, όμως η Ιταλία είναι μια διαφορετική ιστορία. Εντελώς διαφορετική, για την ακρίβεια, καθώς απέναντι στην Αβελίνο έκανε επίδειξη δύναμης. Το τελικό 95-78 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Σε αυτό συνέβαλαν δύο παίκτες. Οι Σαμάρντο Σάμουελς και Μαρσόν Μπρουκς ήταν οι παίκτες που καθόρισαν τη μοίρα του αγώνα. Ο πρώτος με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν ο κυρίαρχος των δύο καλαθιών, ενώ ο δεύτερος ήταν πρώτος σκόρερ των πρωταθλητών Ιταλίας. Σημαντική ήταν και η συνεισφορά του Ντάνιελ Χάκετ, που μπορεί να μην σκόραρε πολύ (5 πόντοι συνολικά), ωστόσο μοίρασε 7 ασίστ και συνέβαλε τα μέγιστα στο οργανωτικό κομμάτι.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το γεγονός πως ο Λούκα Μπάνκι και δεν βρέθηκε στην άκρη του πάγκου της ομάδας του. Αιτία; Μια γρίπη, την οποία "κληρονόμησε" μετά το ταξίδι στη Μόσχα, για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ.


Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου