Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ματέους: "Ο Ολυμπιακός έχει γρήγορους παίκτες"


Για  τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της φάσης των "32" του Europa League, μίλησε ο επιθετικός της Ντνίπρο, Ματέους, αλλά και για τον Βίτορ Περέιρα, τον οποίο γνωρίζει από την Πορτογαλία.

Μεταξύ άλλων, ο 32άχρονος Βραζιλιάνος επιθετικός της Ντνίπρο, Ματέους Λέιτε Νασιμέντο, δήλωσε:


"Θέλουμε να προχωρήσουμε και βρήκαμε ρυθμό μέσω των φιλικών αγώνων. Φυσικά, ο Ολυμπιακός παίζει συνεχώς αγώνες στο πρωτάθλημα και όσο να 'ναι, θα δυσκολευτούμε περισσότερο. Αλλά το σημαντικό είναι πως είμαστε έτοιμοι ψυχικά και σωματικά, να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Οι αντίπαλοί μας είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχουν παίξει επίσημα παιχνίδια, ενώ στην Ουκρανία το πρωτάθλημα έχει διακοπή. Εμείς πρέπει να βρούμε ρυθμό, αλλά δεν θα χρειάζεται να το σκεφτόμαστε. Είναι καλύτερο να συγκεντρώνεσαι και να μεταφέρεις το αποτέλεσμα στο γήπεδο.

Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός προτιμάει να παίζει με την μπάλα, αλλά δεν κάνει αντεπιθέσεις. Η ελληνική ομάδα έχει επίσης νέο προπονητή, τον Πορτογάλο Βίτορ Περέιρα. Το γνωρίζω πολύ καλά. Του αρέσει το τεχνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έχει γρήγορους παίκτες, αλλά το γνωρίζουμε αυτό και ετοιμαζόμαστε να τους αντιμετωπίσουμε.


Φυσικά, ενδέχεται ο τομέας αυτός να αποδειχτεί καθοριστικός (σ.σ. για την έδρα του Ολυμπιακού, το "Γεώργιος Καραϊσκάκης"). Αλλά μπορεί να μην συμβεί κιόλας. Θυμάμαι όταν ήμουν στην Μπράγκα και παίξαμε στη Σκωτία με τη Σέλτικ. Είχαμε φοβηθεί το γήπεδο του αντιπάλου, αλλά όταν βγήκαμε στο γήπεδο, οι εξέδρες σώπασαν... Άρα, μπορεί να είναι θετικός ή αρνητικός παράγοντας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου