Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Χαμηλούς τους τόνους στο Λιμάνι



Ο  Ολυμπιακός μετά τη νέα επιτυχία του επί της Αρμάνι Μιλάνο,  συνεχίζει τις υποχρεώσεις του σε Ευρωλίγκα και ελληνικό πρωτάθλημα με χαμηλά το κεφάλι.


Στην  κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου οι «ερυρόλευκοι» έδωσαν συνέχεια στην αήττητη πορεία τους στο ΣΕΦ, κερδίζοντας και την ιταλική ομάδα. Ωστόσο, η σαρωτική νίκη τους ανήκει ήδη στο παρελθόν για το Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του. Στον Ολυμπιακό έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία τους κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και ιδίως την αμυντική απόδοσή τους, γνωρίζουν όμως πως τους περιμένει πολλή δουλειά ακόμα, αφού άλλωστε το Top 16 έχει πολύ μέλλον και παίκτες και τεχνική ηγεσία προτιμούν να διατηρούν χαμηλούς τους τόνους.

Πλέον η προσοχή τους στρέφεται και πάλι στην Basket League, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της οποίας θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Άρη στο ΣΕΦ. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (12/01, 18.00) και δεδομένα εκτός θα μείνουν οι γνωστοί τραυματίες Γιάννης Παπαπέτρου και Δημήτρης Αγραβάνης, ενώ θα επανεξεταστεί η κατάσταση των Μπρεντ Πέτγουεϊ που υποφέρει από ενοχλήσεις στη μέση και Οθέλο Χάντερ που αγωνίστηκε χθες (08/01) με τράβηγμα στο δικέφαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου