Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Καραπαπάς: "Σε λίγο καιρό όλη η αλήθεια"


Ο Κώστας Καραπαπάς, με σχόλιο που έγραψε σε είδηση του RedPlanet.gr, απάντησε στους αναγνώστες για όλα όσα καταλογίζουν στη διοίκηση του Ολυμπιακού.


Το RedPlanet.gr θέλει να φιλοξενούνται όλες οι απόψεις, αρκεί να διατυπώνονται με επιχειρήματα, αλλά και χωρίς ύβρεις και χαρακτηρισμούς. Είναι ανθρώπινο να ξεφεύγει κάποιο σχόλιο στον τελικό έλεγχο, αλλά προσπαθούμε κι εμείς να περιορίσουμε τα ανθρώπινα αυτά λάθη που γίνονται. Ο Κόκκινος Πλανήτης αποτελεί, εκτός από δυναμική πηγή ενημέρωσης στα νέα του Ολυμπιακού, κι έναν δυναμικό τόπο συνάντησης για ανταλλαγή απόψεων.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, θέλησε να πάρει θέση σε όλα όσα καταλογίζονται στη διοίκηση από φιλάθλους (θέλουμε να πιστεύουμε) της ομάδας. Μάλιστα, ανάρτησε πριν από λίγο σχόλιο στην είδηση που δημοσιεύτηκε στο RedPlanet.gr μετά τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου (6/12) και αφορούσε τον ίδιο. Ο κ. Καραπαπάς στάθηκε κυρίως στα σχόλια των αναγνωστών που αναφέρουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης βγάζει χρήματα από τον Ολυμπιακό. Η απάντησή του είναι ξεκάθαρη και αποστομωτική.

Αναλυτικά το σχόλιο του Κώστα Καραπαπά στην είδηση με τίτλο: Καραπαπάς: "Δεν θα ρίξουμε λευκή πετσέτα".

"Λυπάμαι που ορισμένοι που λένε ότι είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ μιλάνε με τέτοιο τρόπο. Στα "πέτρινα χρόνια" που λέει ο φίλος ήμασταν δεμένοι. Τώρα γεμίσαμε από ανέξοδη κριτική μέσω ίντερνετ. Καλά κάνει ο Αλαφούζος και έχει στρατιές σχολιογράφων και όλη μέρα γράφουν στο διαδίκτυο. Εγώ λοιπόν θα απαντάω πλέον προσωπικά εδώ (στο Redplanet) σε όλους όσοι έχουν απορίες. Ορισμένοι λένε διαρκώς για τα οικονομικά της ομάδας. Όποιος θέλει μπορεί να έρθει στην ΠΑΕ να δει τους ισολογισμούς και να καταλάβει ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κόντρα στους καιρούς είναι υγιέστατος οικονομικά! Αντί να χαιρόμαστε με αυτό ακούμε καφενειακές απόψεις για το ότι ο Μαρινάκης βγάζει λεφτά. Για να τελειώνουμε λοιπόν: Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΣΜΑ! Ρωτήστε και κανέναν που ξέρει έστω ελάχιστα από οικονομικά να σας πει πόσο αστείο είναι να λέτε ότι βγάζει χρήματα.


Φαντάζομαι επίσης ότι και ο πιο κακόπιστος άνθρωπος καταλαβαίνει ότι κάποιος που θέλει να βγάλει λεφτά δεν θα ΕΒΑΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ πάνω από 6 εκατομμύρια για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. ΚΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΒΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ (που λίγοι θυμούνται ότι δεν παίξαμε Champions League) και τι γίνεται μέχρι και σήμερα. Αν πάλι δεν έχετε υπομονή, σας προσκαλώ ειλικρινά στην ΠΑΕ Ολυμπιακός να συζητήσουμε τις απόψεις σας...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου