Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Χαρέιντε: "Μας ξάφνιασαν οι νίκες επί Ατλέτικο και Γιουβέντους"


Ο  Άγκε Χαρέιντε έκανε λόγο για παρερμηνεία των δηλώσεών του πριν το πρώτο παιχνίδι Μάλμε και Ολυμπιακού, τονίζοντας πως ίσως είναι καλύτερα για τον Ολυμπιακό το γεγονός πως έχει δώσει πολλά ματς τις τελευταίες ημέρες.

«Ίσως η πραγματική εικόνα του Ολυμπιακού να μην είναι αυτή που δείχνει τελευταία γιατί έχει ξεκουράσει πολλούς παίκτες για είναι έτοιμος για το δίχως αύριο παιχνίδι με εμάς».

Για τις ειρωνικές δηλώσεις του πριν το πρώτο ματς και για το αν αδικήθηκε ο Ολυμπιακός:

«Ήταν πολύ κακή η μετάφραση στο Μάλμε και πολλά πράγματα ήταν παρερμηνείες. Ίσως να αδικήθηκε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς, εμείς μπορεί να αδικηθήκαμε στο παιχνίδι με την Ατλέτικο, έτσι είναι το ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να στεκόμαστε σε αυτά.

Στο πρώτο ματς, η ομάδα που θα σκόραρε πρώτη θα νικούσε τον αγώνα και έτσι συνήθως συμβαίνει σε αυτό το επίπεδο. Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στην έδρα του. Στατιστικά ο Ολυμπιακός χάνει κάποιο ματς στην έδρα του τα τελευταία χρόνια». 

Για το κενό του Γιόχανσον:

«Υπάρχουν 2-3 εναλλακτικές λύσεις, η δουλειά μου είναι να βρω τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να δουλέψει καλά η ομάδα ανασταλτικά και να μην υπάρξει πρόβλημα».

Για το αν η Μάλμε είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό:

«Αν αναλύσουμε τα παιχνίδια του Ολυμπιακού -κάτι που κάναμε- μας έχει ξαφνιάσει. Θεωρώ πως στην έδρα μας ήμασταν καλύτεροι και δίκαια κερδίσαμε. Ο Ολυμπιακός έκανε ένα καλό ματς στη Γιουβέντους πετυχαίνοντας 2 γκολ. Νίκησε και τους δύο (Ατλέτικο, Γιουβέντους) στο Φάληρο κάτι που δεν καταφέραμε εμείς. Το ματς είναι σαν πόλεμος πλέον γιατί έχουμε τον ίδιο στόχο».

Για το ότι έχει παίξει με την ίδια 11άδα στα περισσότερα ματς:

«Οι καλύτεροι παίζουν πάντα. Η Μάλμε δεν έχει μεγάλο βάθος στο ρόστερ ούτε πολλούς παίκτες παγκοσμίου επιπέδου. Μπορούν τα παιδιά να κάνουν πολλά πράγματα. Ελπίζω σε κάποια ενίσχυση ενόψει του πρωταθλήματος και ενδεχόμενη συνέχεια στα ευρωπαϊκά».

Για το φορτωμένο πρόγραμμα του Ολυμπιακού και για το αν περιμένει να επηρεάσει το παιχνίδι:
«Γνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει φορτωμένο πρόγραμμα. Το ίδιο είχαμε και εμείς όταν τελείωνε το πρωτάθλημα μας. Ίσως ήταν καλύτερα να έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας. Είναι καλύτερο να υπάρχει ρυθμός. Το πρωτάθλημα Σουηδίας έχει εδώ και έναν μήνα ολοκληρωθεί. Είδα πως ο Ολυμπιακός στο ματς με τον ΠΑΣ ξεκούρασε παίκτες, αλλά στο παιχνίδι με την  Ατλέτικο ήταν αδύναμος γιατί είχε διακοπή 20 ημερών.

Περιμένω  τον Ολυμπιακό να παίξει δυνατά από την αρχή και να πιέσει. Θα πρέπει να περιμένουμε να χτυπήσουμε στο χώρο, σταματώντας τον Ολυμπιακό με καλό στήσιμο. Σαν λαός περιμένουμε πάντα την κατάλληλη στιγμή για να επέμβουμε, όταν έχουμε την ευκαιρία να χτυπήσουμε το κάνουμε πάντα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου