Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Χαρέιντε: «Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός είναι κάπως πιεσμένος»


Ο  Άγκε Χαρέιντε μιλώντας στα σουηδικά ΜΜΕ, αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες και τη βαθμολογική κρισιμότητα του αγώνα της Τρίτης με τον Ολυμπιακό, εστιάζοντας στο γεγονός ότι ο Θρύλος θα αγωνιστεί κάτω από συνθήκες πίεσης, κάτι που η ομάδα του θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί.

Η αρχική τοποθέτηση του προπονητή της Μάλμε ήταν:


«Έχω το δικό μου μυστικό πλάνο για το παιχνίδι. Έχω ένα μικρό μυστικό το οποίο μάλλον θα χρησιμοποιήσω στο ξεκίνημά του για να φτάσουμε στη νίκη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Έκανα πολλές σκέψεις πάνω σε αυτό πριν πάρω την απόφασή μου. Θα δούμε πως θα πάει στις τελευταίες προπονήσεις και τον τρόπο που θα εφαρμόσουμε στον αγωνιστικό χώρο», ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή της Μάλμε, ο οποίος στην συνέχεια αναφέρθηκε στα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα των «ερυθρόλευκων».

Για να συνεχίσει τονίζοντας:


«Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός είναι κάπως πιεσμένος. Φαίνεται αυτό στο παιχνίδι του. Έχασε από τον ΠΑΟΚ και ξέρω πως σε αυτήν την αγωνιστική ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον φτάσει ή να τον ξεπεράσει στην βαθμολογία. Νιώθει διαρκώς το... πρέσινγκ και μπορεί να υπάρχει και μία ανασφάλεια στην ομάδα. Όλα αυτά όμως δεν θα μετρήσουν για την Τρίτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου