Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Φουστέρ: "Να κάνουμε το καθήκον μας"




Ο Νταβίδ Φουστέρ, εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου  ενόψει του αγώνα με την Μάλμε στο Φάληρο. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως η ομάδα δεν είναι στα καλύτερά της, αλλά πρέπει να τα δώσει όλα για να φτάσει στη νίκη, που θα τονώσει και την ψυχολογία για την συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού:


Αρχικά ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού ανέφερε:

"Το κλειδί του αγώνα θα είναι να βάλουμε εμείς ένα περισσότερο γκολ από εκείνους. Είναι το πιο σημαντικό ματς καθώς περιμένουμε να δούμε αν θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Στο πρώτο παιχνίδι στην Σουηδία κάναμε λάθη και δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε".

Και συνέχισε:

"Μια νίκη θα βοηθούσε πολύ στην ψυχολογία μας. Αυτό θέλουμε να κάνουμε. Μετά τα τελευταία αποτελέσματα είναι φυσιολογικό να είναι πεσμένο το ηθικό. Είμαστε στα κάτω μας, αλλά πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για το αυριανό ματς. Γι' αυτό πληρωνόμαστε. Αυτή άλλωστε είναι δουλειά μας".

Μετέπειτα, ο Ισπανός σχολίασε:

"Μπορούμε και πρέπει να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό που έχουμε παρουσιάσει εσχάτως. Στην Ευρώπη έχουμε την ικανότητα να παίζουμε καλύτερα και αυτό έχουμε κάνει. Αύριο θα δούμε αν πραγματικά μπορούμε να αντιδράσουμε, αν μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να παίξουμε καλά. Από αυτό εξαρτάται και το μέλλον μας στο Champions League".

Στη συνέχεια τόνισε:
"Γνωρίζουμε πως ο κόσμος θα είναι μαζί μας αύριο. Το έχουν και στις καλές και στις κακές στιγμές. Θα είναι εδώ, τους έχουμε ανάγκη, τους θέλουμε κοντά μας γιατί μόνο μαζί τους μπορούμε να καταφέρουμε. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη που ήδη μας έχουν δείξει μέχρι σήμερα".

 Και κατέληξε:


"Εμείς δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτα αύριο. Οφείλουμε να κερδίσουμε την Μάλμε. Αν η Ατλέτικο κερδίσει την Γιουβέντους θα είναι κάτι πολύ θετικό για εμάς. Αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι. Εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας κόντρα στην Μάλμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου