Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Όλα έτοιμα για τη γιορτή (video, photos)!





Δείτε τον Μάρκους Ουίλιαμς να κάνει ζέσταμα πίσω από τα 6μ.75 και τις εξέδρες της Kombank Arena που θα φιλοξενήσουν αύριο (07/11, 20:00) τον ιστορικό αγώνα. Η επίσκεψη των Delije στο γήπεδο!


Οι θύρες της Kombank Arena θα ανοίξουν 2μιση ώρες πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα ενώ οι εξέδρες θα φιλοξενήσουν περισσότερους από 20.000 οπαδούς των δυο ομάδων.

Το απόλυτο ρεκόρ προσέλευσης στην Euroleague ανήκει στην Παρτίζαν, με τους 22.567 οπαδούς της στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η Euroleague έχει προειδοποιήσει τους Σέρβους του Αστέρα να είναι προσεκτικοί και να τηρήσουν τα προβλεπόμενα όμως μην αποκλείετε το ενδεχόμενο να γίνει νέο ρεκόρ, με κάποιες μικροαλλαγές της τελευταίας στιγμής στη διάταξη των χώρων και τις θέσεις στη μεγάλη αρένα του Βελιγραδίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν στη Σερβία δεν θα έχουν τον δικό τους χώρο στην Arena αλλά θα κάτσουν μαζί με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα. Σήμερα, πάντως, είδαμε περίπου 200 Delije να επισκέπτονται το γήπεδο αμέσως μετά τη βραδινή προπόνηση της Zvezda ώστε να προετοιμάσουν την απίστευτη χωρογραφία που ετοιμάζουν στις εξέδρες του γηπέδου! Την ίδια στιγμή, οι Σέρβοι έχουν βαρεθεί να... απορρίπτουν αιτήματα για εισιτήρια! Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ιγκόρ Ρακότσεβιτς ζήτησε τέσσερα εισιτήρια όμως το αίτημά του απορρίφθηκε πανηγυρικά.

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από το απόγευμα στο Βελιγράδι ενώ θα προπονηθεί το πρωί (10:45π.μ.) στη σάλα της Kombank Arena.


Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα ακούν προσεκτικά τις οδηγίες του κόουτς Ράντονιτς


Το έμβλημα των Σέρβων, σαν να ''βγαίνει'' από το παρκέ της Kombank Arena!


Δεν θα πέφτει καρφίτσα αύριο στις εξέδρες του γηπέδου!

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου