Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Βέργος: «Καταφέραμε να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι και να νικήσουμε»



Και  η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού αγωνίστηκε στην Ιταλία κόντρα στη Γιουβέντους  και κατάφεραν να   νικήσουν την ομάδα του Τορίνο με 3-0 και να αποκτήσουν ένα μεγάλο προβάδισμα έναντι των Ιταλών για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Youth League της UEFA.

Για τη νίκη των μικρών στην Ιταλία, μίλησε ο αρχηγός των Νέων του Ολυμπιακού, Νίκος Βέργος, στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA:


Στο Τορίνο σπουδαία εμφάνιση έκανε η πρώτη ομάδα απέναντι στη Γιουβέντους, βεβαίως δεν πήρε το αποτέλεσμα που θα ήθελε, αλλά οι Νέοι επίσης έκαναν σπουδαία εμφάνιση και πήραν και το αποτέλεσμα επικρατώντας της αντίστοιχης ομάδας της Γιουβέντους, κάνε μας ένα σχόλιο για αυτόν τον αγώνα:


Σίγουρα ήταν ένα πολύ καλό μας από μέρους μας. Πήγαμε εκεί ξέροντας ότι θα συναντήσουμε μία καλή ομάδα όπως και εδώ. Θέλαμε τη νίκη για να έχουμε το προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση και αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού που μπήκαμε πολύ δυνατά και πιστεύω καταφέραμε να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι και να νικήσουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου