Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Θαυμασμός για Σπανούλη!


Ο Λαφαγέτ και ο γυμναστής Γκαζούλης μίλησαν για τον Ολυμπιακό και τον Σπανούλη.

Η Euroleague... ανέκρινε τον Όλιβερ Λαφαγιέτ και ο γκαρντ του Ολυμπιακού παραδέχτηκε πως οι ''ερυθρόλευκοι'' έχουν στις τάξεις τους έναν πολύ μεγάλο ηγέτη. Τον Βασίλη Σπανούλη. Τι είπε ο Ανδρέας Γκαζούλης.


Ο Ολυμπιακός ανεβάζει στροφές ενόψει του προημιτελικού Κυπέλλου στο άδειο -λόγω τιμωρίας- ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό κι ενώ ακολουθούν οι αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα και τη Βαλένθια για την Basket League και την Euroleague, αντιστοίχως.

Ο Όλιβερ Λαφαγιέτ ''ανακρίθηκε'' στο πρώτο Weekly Show της Euroleague και στάθηκε στον Βασίλη Σπανούλη. ''Εχουμε έναν πολύ μεγάλο ηγέτη  που συμμετέχει στην Euroleague εδώ και πολύ καιρό, τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος θέλει να βοηθήσει ώστε ο καθένας να έχει ελεύθερα σουτ''.

Παράλληλα ο Αμερικανός, με κροατικό διαβατήριο, γκαρντ ανέφερε: ''θέλω να διατηρήσω θετικό το σουτ μου. Να είναι καλά τα σουτ μου, στον αγώνα κυρίως''.

Εν συνεχεία ο γυμναστής του Ολυμπιακού, Ανδρέα Γκαζούλης, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη ''Είμαστε μαζί 15 χρόνια. Είναι δυνατός, ένας αθλητής με φοβερό μυαλό''.


Πηγή: redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου