Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Η παρουσίαση του «Βασιλιά» Χάμες! (video)


Στο  «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» βρέθηκε ο Χάμες Ροντρίγκες, του οποίου η μεταγραφή από τη Μονακό στη Ρεάλ Μαδρίτης κόστισε το ποσό των  80 εκατομμυρίων και παρουσιάστηκε μπροστά σε περίπου 30.000 τρελαμένους οπαδούς της «βασίλισσας».

Ο Κολομβιανός άσος, αρχικά παραχώρησε συνέντευξη Τύπου όπου τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Ρεάλ. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα. Ελπίζω να δώσω πολλές χαρές και να κερδίσουμε πολλά τρόπαια. Ζήτω η Ρεάλ».

Νωρίτερα,  στο βήμα είχε ανέβει ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ που μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον νέο «αστέρα» των μερένχες.

«Χάμες, οι φανέλες που ονειρεύτηκες να φορέσεις των Φίγκο, Ζιντάν, Ραούλ και Ρονάλντο… τώρα είναι δικές σου. Οι γονείς σου θα πρέπει να είναι πολύ περήφανοι. Οδήγησες στο Μουντιάλ την εθνική του σε μια εξαιρετική πορεία. Οι Κολομβιανοί και οι φίλοι της Ρεάλ ανά τον κόσμο θα δίνουν και την ψυχή τους για σένα απ’ τις εξέδρες και ελπίζω το ίδιο θα κάνεις κι εσύ στο γήπεδο. Για τη Ρεάλ. Το Μπερναμπέου είναι ήδη… το δικό του Μπερναμπέου. Καλώς ήρθες σπίτι».

Μετά από τη συνέντευξη Τύπου, βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» όπου έκανε τα καθιερωμένα κόλπα με την μπάλα μπροστά σε 30.000 τρελαμένους φίλους της «βασίλισσας».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου