Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Λαφαγέτ:«Χωρίς δεύτερη σκέψη στον Ολυμπιακό» (video)


Ο  Όλιβερ Λαφαγέτ βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας στην Ελλάδα. Ο νέος γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε ότι δε λες όχι σε μια τέτοια ομάδα και δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική να παίξει σ’ αυτή.
  

Ο 30χρονος γκαρντ αφού γνωρίσει τους ανθρώπους της νέας του ομάδας, κατόπιν θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ωστόσο δεν θα μείνει για πολύ στη χώρα μας, καθώς το βράδυ της Τρίτης θ’ αναχωρήσει για το Ζάγκρεμπ, ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της εθνικής Κροατίας για το Μουντομπάσκετ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Λαφαγέτ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος και έτοιμος ν’ ανταποκριθεί στην πρόκληση, τονίζοντας:

«Ήταν η πιο εύκολη απόφαση μόλις με κάλεσε ο Ολυμπιακός. Δεν μπορείς ν' απορρίψεις μια τέτοια προοπτική. Πρόκειται για ένα κλαμπ με υψηλούς στόχους και μου αρέσει θα κυνηγάει τίτλους».

Για να σημειώσει:

«Έχουμε υψηλές επιδιώξεις και μια ομάδα που έχει τον Σπανούλη είναι πάντα ανταγωνιστική» σημείωσε και αφού τόνισε ότι «χαίρομαι που τώρα θα τον έχω συμπαίκτη».

Και κατέληξε:

«Αυτό που έχει κάνει εντύπωση με τον Ολυμπιακό είναι η χημεία του. Ότι όλα λειτουργούν μέσα από τη λογική της ομάδας. Είναι θετικό που θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας γιατί όταν ερχόμουν εδώ δεν μπορούσα ούτε το σύστημα να φωνάξω».


Η άφιξη του Όλιβερ Λαφαγιέτ στην Ελλάδα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου