Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

«Ο Ντουρμάζ είπε όχι στον Ολυμπιακό»


Ο  Τζίμι Ντουρμάζ σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sabah», απέρριψε την πρόταση του Ολυμπιακού, παρά το γεγονός ότι η Γκεντσλέρμπιρλιγκι αποδέχθηκε την προσφορά των «ερυθρόλευκων».

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:


«Ο πρόεδρος της Γκεντσλέρμπιρλιγκι, Ιλχάν Τζαφτζάφ, αποδέχθηκε την πρόταση του Ολυμπιακού για την μεταγραφή του Τζίμι Ντουρμάζ, αλλά ο ποδοσφαιριστής του είπε ότι η πρόταση της ελληνικής ομάδας δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τον ίδιο».

Παράλληλα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Τζαφτζάφ, ο οποίος αναφέρει:

«Ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν έκανε δεκτή την πρόταση του Ολυμπιακού. Μένουν 40 μέρες μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος. Θα δούμε τι θα γίνει σε αυτές τις 40 μέρες».

Στο  ρεπορτάζ μάλιστα, επισημαίνεται ότι ο πρόεδρος της Γκεντσλέρμπιρλιγκι υποστήριξε ότι ο Τζίμι Ντουρμάζ έχει ένα χρόνο συμβόλαιο και ότι θα κοιτάξει, από τη στιγμή που ο παίκτης δεν έκανε δεκτή την πρόταση του Ολυμπιακού, να ανανεώσει το συμβόλαιο με την ομάδα.

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγες ώρες νωρίτερα, με δηλώσεις του ο  Σουηδός αριστερός εξτρέμ παραδεχόταν την ύπαρξη συζητήσεων ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει υπογράψει με τον Ολυμπιακό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου