Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ για Μανωλά!



Δεν σταματούν τα διεθνή ΜΜΕ να ασχολούνται με τον Κώστα Μανωλά, με νέα σενάρια να κάνουν την εμφάνισή τους και να μιλούν για ενδιαφέρον της   Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  αλλά και της Ντόρτμουντ.

 
Το φετινό καλοκαίρι, το όνομα του έχει μπλεχτεί σε μεταγραφικά σενάρια  περισσότερο απ' οποιουδήποτε άλλου παίκτη των Πειραιωτών. Τη  δεδομένη στιγμή ο νεαρός στόπερ αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο των πρωταθλητών και οι αναφορές στο ενδιαφέρον σπουδαίων συλλόγων του εξωτερικού είναι πλέον καθημερινές.

Ο  Κώστας Μανωλάς σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από τη Γερμανία, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και της Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Την ίδια στιγμή όμως στην Ιταλία εκτός από τους Βεστφαλούς, έβαζαν στο «παιχνίδι» και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως:


«Έχει όλα τα στοιχεία και τις αρετές για να χαρακτηριστεί ως ο "Έλληνας Νέστα". Και είναι αυτός, ο Μανωλάς, για τον οποίο μαλώνουν αυτό το διάστημα Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επίσης, τον διεθνή αμυντικό κυνηγάει και η Άρσεναλ, ενόψει της αποχώρησης του Βερμάελεν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου