Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Εξελίξεις με Μανωλά!



Εντός  της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση του Κώστα Μανωλά, αφού η μεταγραφή του σε top κλαμπ του εξωτερικού φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.
  

Ουσιαστικά  ο Μίτσελ προανήγγειλε την πώληση βασικού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού με τη συνέντευξη που παραχώρησε, κάνοντας λόγο για έκπληξη. Ωστόσο  μόνο έκπληξη δεν θα είναι η πολύ πιθανή πώληση του Μανωλά  με δεδομένο τον χορό δημοσιευμάτων γύρω από το όνομά του το τελευταίο διάστημα, όπως όλα δείχνουν όμως ο Ισπανός τεχνικός αναφερόταν σε εκείνον.

Οι  Πειραιώτες σύμφωνα μάλιστα το «Goal» βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων για την πώληση του διεθνούς στόπερ και οι εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα. Η ομάδα μάλιστα στην οποία θα πάει θα προέρχεται από ένα εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης.


Εκείνο  που διέρρεε από πλευράς πρωταθλητών, είναι ότι υπάρχουν κρούσεις και προτάσεις για όλους τους παίκτες που ταξίδεψαν με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ήτοι και για τους Σάμαρη, Χολέμπας, Μανιάτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου