Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ρόμπι Φάουλερ: «Φανταστική ομάδα ο Ολυμπιακός»

  


Εδώ και μερικές ημέρες ο Ρόμπι Φάουλερ, παλιός παίκτης της Λίβερπουλ,  ο οποίος συμμετείχε κι αυτός σε διάφορες επιτυχίες του συλλόγου από το Άνφιλντ εκτελεί χρέη πρεσβευτή της ομάδας.


Οι  μνήμες μάλιστα, από το σπουδαίο  παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2004-05, φέρνει καλές αναμνήσεις στους Άγγλους, οι οποίοι μετά δυσκολίας απέκλεισαν τον Ολυμπιακό εκείνο το βράδυ. Σύμφωνα βέβαια με τα λεγόμενά του, καλές αναμνήσεις φέρνει και η Μίλαν, αλλά και η Σίτι,.

Μάλιστα εξηγεί, , γιατί το ICC πρόκειται να είναι μια σπουδαία διοργάνωση, η οποία θα προσελκύσει το ενδιαφέρον. Αφού χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό μεταξύ άλλων μεγάλη ομάδα, μίλησε για το τουρνουά.

Ο  Φάουλερ ανέφερε αρχικά:

«Υπάρχουν μερικές φανταστικές ομάδες εδώ. Είμαστε σε έναν γκρουπ με τον Ολυμπιακό, τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μίλαν. Σκέφτεσαι τη Σίτι και την αντιπαλότητα που έχουμε αυτή τη στιγμή».

Και συνέχισε:


«Σκέφτεσαι επίσης τον Ολυμπιακός το 2005 στο Champions League και μετά τον τελικό με τη Μίλαν. Υπάρχουν πολλά για να σκεφτείς σε κάθε ματς. Θα είναι σπουδαίο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου