Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Αρέσει στον ΠΑΣ ο Σέποβιτς

  


 Στην  κορυφή της λίστας του Γιάννη Πετράκη για την επίθεση του ΠΑΣ βρίσκεται ο Μάρκο Σέποβιτς.


Στον  ΠΑΣ έχουν ρίξει το βάρος στην απόκτηση ενός  επιθετικού ο οποίος θα μπορέσει να δώσει επιπλέον λύσεις στον Γιάννη Πετράκη, αλλάζοντας όπου χρειάζεται και το στυλ του παιχνιδιού του «Αγιαξ της Ηπείρου».

Εκτός  του Μπράνε Ιλιτς ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός θέλει να έχει και έναν ψηλό επιθετικό σε ματς ειδικών συνθηκών, που θα πρέπει να τροποποιεί το σύστημά του, αγωνιζόμενος με δυο επιθετικούς και φαίνεται ότι αυτό βρίσκεται στο πρόσωπο του 23χρονου Μάρκο Σέποβιτς, ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Μίτσελ για τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου και θα δοθεί δανεικός.

Ο Πετράκης θεωρεί πως ο Σέρβος έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται καθώς είναι ένας φορ ο οποίος γεμίζει την αντίπαλη περιοχή αλλά μπορεί να κινείται καλά και έξω από αυτήν.


Βέβαια στον ΠΑΣ φυσικά γνωρίζουν πως θα έχουν να αντιμετωπίσουν τόσο τον Εργοτέλη όσο και τον Πανιώνιο οι οποίοι επίσης περιμένουν στη γωνία στη μάχη για την απόκτηση του Σέρβου, ωστόσο είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι πως θα καταφέρουν να πείσουν τον παίκτη και τον Ολυμπιακό να συνεχίσει την καριέρα του στα Γιάννενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου