Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Στη λίστα και ο Μενσά-Μπονσού (video)



Ψηλά  στην λίστα του Ολυμπιακού με τα "5άρια"  βρίσκεται και ο 31χρονος Άγγλος διεθνής σέντερ, (με κοινοτικό διαβατήριο) με καταγωγή από την Γκάνα, Μενσά-Μπονσού.


  Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την Γαλατασαράι, ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε πως είχε εμπλακεί στο επεισόδιο με τους Μπέγκιτς-Πρίντεζη, στο ΣΕΦ, στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στην πρώτη φάση της Euroleague.

Ο 31χρονος (7/9/1983) σέντερ (2.06 ύψος) διαθέτει αθλητικά προσόντα, όντας γρήγορος, αλτικός και δυνατός, χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την θέση του σέντερ. Αξιόπιστος ριμπάουντερ και ικανός αμυντικός, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Euroleague πραγματοποίησε καλή χρονιά (8.4π-58.3%δ, 58.5%β, 6.5ρ).

Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, έχει αλλάξει αρκετές ομάδες στην καριέρα του. Την σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τους Νιου Ορλίνς Χόρνετς (πέρασε και από Ντάλας, Σαν Αντόνιο, Τορόντο, Χιούστον) και από την στιγμή που επέστρεψε στην Ευρώπη έχει παίξει με τις Ασβέλ, Μπεσίκτας, Σεβίλλη, Αρμάνι Μιλάνο και Γαλατασαράι, στο παρελθόν έχει υπάρξει μέλος και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ είναι και διεθνής με την Αγγλία.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Μενσά-Μπονσού είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Γιώργο Μπαρτζώκα και για όσους θυμούνται ο Βρετανός σέντερ είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και στο παρελθόν, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου