Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

«Ζήτησε να φύγει ο Σπανούλης» (photo)


Σύμφωνα  με δημοσίευμα της «Mundodeportivo.es» ο Βασίλης Σπανούλης εξέφρασε στους αδελφούς Αγγελόπουλους, την πρόθεσή του να φύγει από τον Ολυμπιακό!

Ο  32χρονος γκαρντ,  όπως υποστηρίζει η καταλανική ιστοσελίδα, παρουσιάζεται απογοητευμένος από την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ, ενώ τα έχει και με τους αδελφούς Αγγελόπουλους για κάποιες υποσχέσεις που του έδωσαν πέρσι όταν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού φαίνεται να έχει ενοχληθεί   με το ρόστερ, το οποίο πάντα όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, δεν ενισχύθηκε όσο ο ίδιος επιθυμούσε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όταν τραυματίστηκε ο πολύτιμος Εϊσι Λο,  αλλά και ο ίδιος στη συνέχεια η ομάδα δεν είχε την απαιτούμενη ποιότητα ώστε να μείνει ανταγωνιστική και να διεκδικήσει με αξιώσεις τους στόχους που είχε θέσει.

Ένα άλλο σημείο για το οποίος φαίνεται να είναι ενοχλημένος ο Σπανούλης, έχει να κάνει με τον «πόλεμο» που δέχεται ο Ολυμπιακός από το «σύστημα», το οποίο ουσιαστικά δεν επιτρέπει στους «ερυθρόλευκους» να πετύχουν τους στόχους τους.

Όλα τα παραπάνω αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα των Ισπανών και το κατά πόσο έχουν βάση θα φανεί στη συνέχεια.  Ωστόσο αξίζει να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα  είναι «φιλική» προς την Μπαρτσελόνα, ομάδα που πέρσι είχε κάνει τα πάντα για να κάνει δικό της τον αρχηγό των Πειραιωτών και δεν τα κατάφερε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου