Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Πρωινό χαλάρωμα πριν τη μάχη



Η  προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον τέταρτο αγώνα του με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί με πρωινό χαλάρωμα.


Οι  «αιώνιοι» θα παίξουν σήμερα (01/06, 19.45, ΝΕΡΙΤ) στο ΣΕΦ, στον τέταρτο τελικό των φετινών πλέι οφ της Basket League ΟΠΑΠ. Ο Μπαρτζώκας δεν έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα, πλην του γνωστού απόντα Βασίλη Καββαδά, αφού ο Ματ Λοτζέσκι γυμνάστηκε κανονικά χθες (31/05) και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του. Έτσι, ο προπονητής των ερυθρολεύκων μπορεί να καταστρώσει απερίσπαστος τα πλάνα του για την εξουδετέρωση του αντιπάλου.

Οι Πειραιώτες κατέλυσαν το βράδυ σε ξενοδοχείο, για να ηρεμήσουν και να συγκεντρωθούν απόλυτα στο σημερινό (01/06) ματς, ενώ το πρωί θα πραγματοποιήσουν χαλάρωμα στο φαληρικό στάδιο. Παράλληλα θα γίνει,  και η τελευταία ανάλυση στον τρόπο αντιμετώπισης του Παναθηναϊκού, με τη βοήθεια βίντεο.


Στον Ολυμπιακό έχουν πίστη στις δυνατότητές τους και θεωρούν πως μαζί με τον κόσμο τους, που έχει ήδη πραγματοποιήσει sold out, θα καταφέρουν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη, για να τελειώσουν τη σειρά στο ΣΕΦ και να μην αναγκαστούν να επιστρέψουν για πέμπτο τελικό στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου