Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Ο Πουλίδο προτάθηκε στην Λίβερπουλ!


Η  μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο, όσο   δεν επισημοποιείται με τις σχετικές ανακοινώσεις από τους ερυθρόλευκους τόσο οργιάζουν από το εξωτερικό οι πληροφορίες, τα σενάρια και οι φήμες για το μέλλον του παίκτη, αλλά ο Ολυμπιακός είναι σίγουρος για τον παίκτη.


 Όπως είναι εδώ και καιρό γνωστό, ανεξαρτήτως από το τι υποστήριζαν η Τίγκρες και ο ένας εκ των δύο μάνατζερ του παίκτη ο Μεξικανός έχει συμβόλαιο με την ομάδα έως τις 20 Ιουνίου του τρέχοντος έτους.

Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες στο Μεξικό σε συνδυασμό με την ανεπάρκεια της Ομοσπονδίας και της Λίγκας σε τέτοια ζητήματα αλλά και του μπερδέματος που έχει κάνει η Τίγκρες έχοντας καταθέσει δύο διαφορετικά συμβόλαια για τον ποδοσφαιριστή έβαλαν την υπόθεση σε... περιπέτειες,  με μόνο ένα σκοπό,   για να καρπωθεί η Τίγκρες χρήματα από τον Ολυμπιακό.

Πλέον, έρχεται  να προστεθεί νέο σενάριο πως οι ατζέντηδες του παίκτη που συνεχίζουν να  δρουν σχεδόν ανενόχλητοι πρότειναν τον παίκτη στην Λίβερπουλ. Και δεν έμειναν μόνο εκεί. Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες του Football Scout24 ο Πουλίδο όχι απλώς προτάθηκε αλλά έχει και επίσημη προσφορά από την ομάδα.

Παράλληλα,  στα χέρια της η πλευρά του παίκτη έχει προτάσεις από Κάρντιφ και Ρέντινγκ. Όσον αφορά σε ιταλικό επίπεδο η Πάρμα θα ήθελε να κλείσει τον παίκτη όμως φαίνεται πως σιγά σιγά κάνει πίσω.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός πάντως εμφανίζεται σίγουρος πως έχει... δέσει την υπόθεση αυτή από κάθε πλευρά και πως πολύ σύντομα ο Πουλίδο θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου