Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Καταρχήν συμφωνία με Κασάμι!


Ο Παϊτίμ Κασάμι έφυγε από τη χώρα μας, αφού πρώτα ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό! Απομένουν λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του από τη Φούλαμ.
  

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον Παϊτίμ Κασάμι και ο 22χρονος μέσος είναι ουσιαστικά παίκτης των "ερυθρολεύκων". Απομένουν τα διαδικαστικά για να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Ολυμπιακός και Κασάμι συμφώνησαν στους επί μέρους όρους της συνεργασίας τους και ο Ελβετός άσος ουσιαστικά είναι παίκτης των Πειραιωτών. Ο 22χρονος μέσος της Φούλαμ ήταν την Δευτέρα (2/6) στην Ελλάδα μαζί με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του από τους Λονδρέζους στους "ερυθρόλευκους".

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και ο Παϊτίμ Κασάμι αναχώρησε από την Ελλάδα ξέροντας πλέον που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Απομένουν τα διαδικαστικά και η διευθέτηση λεπτομερειών, προκειμένου να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Κασάμι.

Ο 22χρονος Ελβετός πρέπει να θεωρείται παίκτης των Πειραιωτών και θα βρίσκεται στην διάθεση του Μίτσελ κατά την αναχώρηση για το Ζέεφελντ (7 Ιουλίου, επιστροφή στις 18 Ιουλίου), όπου θα ξεκινήσει το χτίσιμο του Ολυμπιακού για την περίοδο 2014-15.


Πηγή: redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου