Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Ροντρίγκεζ: «Κολομβία δεν είναι μόνο ο Φαλκάο»


Σίγουρα  αποτελεί πλήγμα για την Κολομβία η απουσία του Φαλκάο, ωστόσο ο Τζέιμς Ροντρίγκεζ πιστεύει ότι υπάρχουν οι εναλλακτικές λύσεις για να καλυφθεί το κενό του.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Σε τι κατάσταση σε βρίσκει η έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου;

Είχα μία εξαιρετική σεζόν με τη Μονακό. Ευελπιστώ να βοηθήσω την Εθνική ομάδα και να έχουμε ένα καλό Παγκόσμιο Κύπελλο στην Βραζιλία.

Πως διαχειρίζεσαι την κούραση, από την σεζόν που ολοκληρώθηκε;

Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να παρουσιαστούμε όσο καλύτεροι γίνεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό που μετράει είναι οτι ατομικά είχαμε καλές εμφανίσεις και αυτό θα μας βοηθήσει ομαδικά.

Πόσο βαριά είναι η απουσία του Φαλκάο;

Πολύ. Είναι ένας μεγάλος παίκτης. Είμαστε λυπημένοι, αλλά είναι ένας δυνατός άνθρωπος, όπως πρέπει να φανούμε και εμείς. Για αυτό πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Δεν γίνεται να σκεφτόμαστε οτι ο Φαλκάο δεν θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να έχουμε το μυαλό μας, στα ματς της Βραζιλίας.

Εκτός των άλλων, με τον Φαλκάο είχατε εξαιρετικές σχέσεις, καθώς παίζεται στην ίδια ομάδα (σ.σ Μονακό). Νομίζεις οτι η απουσία του σε γεμίζει με περισσότερες ευθύνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο;

Η ευθύνη σίγουρα είναι μεγαλύτερη, χωρίς αμφιβολία. Έχουμε όμως παίκτες που είναι πολύ καλοί, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η Εθνική θα αλλάξει πρόσωπο, λόγω της απουσία του Φαλκάο;

Δεν είναι μόνο ο Φαλκάο, είναι και ο Ράμος, ο Μαρτίνεζ και ο Μπάκα, που είναι ποιοτικοί επιθετικοί, με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο κάθε ένας.

Πολλοί δημοσιογράφοι λένε οτι η Κολομβία και το Βέλγιο θα είναι οι εκπλήξεις του Μουντιάλ. Εσύ πως βλέπεις την ομάδα;

Την βλέπω πολύ καλά. Προπονούμαστε σκληρά. Δεν μας δίνει κάποια έξτρα πίεση το να δεχόμαστε τέτοια σχόλια. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να πιστεύει στις δυνατότητές μας, περισσότερο από εμάς. Για αυτό και συνεχίζουμε να δουλεύουμε.

Ποιο είναι το μήνυμά σου στον λαό της Κολομβία;

Να έχετε πίστη σε εμάς και εμείς θα τα δώσουμε όλα. Είχαμε αρκετό καιρό να παίξουμε σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου και τώρα που τα καταφέραμε, θέλουνε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα είναι μεγάλη τιμή για όλους.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου