Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

"Ολυμπιακός, Έβερτον και Σάλκε για Ίνκουμ"


Ο  Ολυμπιακός, η Έβερτον και η Σάλκε ενδιαφέρονται για τον Σάμουελ Ίνκουμ, ο οποίος βρίσκεται στην 23άδα της Γκάνας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, σύμφωνα με το βρετανικό "Skysports".

Αρχικά  το δημοσίευμα του "Skysports" αναφέρει:


 "Ολυμπιακός, Έβερτον και Σάλκε παρακολουθούν τον αμυντικό της Ντνίπρο, Σάμουελ Ίνκουμ, και τον είδαν σε δράση στο φιλικό της περασμένης εβδομάδας απέναντι στην Ολλανδία στο Ρότερνταμ. Ο 25χρονος άσος αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο κόντρα στους "οράνιε" και εντυπωσίασε τους κατασκόπους στην 46η συμμετοχή με την Εθνική Γκάνας".

 Και  συνεχίζει:

"Ο Ίνκουμ αναμένεται να ξεκινάει βασικός για την Γκάνα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις το 2010 στην Νότια Αμερική. Ο δεξιός μπακ. που μπορεί να αγωνιστεί και σε ρόλο δεξιού εξτρέμ, επιμένει πως έχει αφήσει το μέλλον του στα χέρια του μάνατζερ του καθώς δεν θέλει τίποτα να του αποσπά την προσοχή κατά την διάρκεια του Μουντιάλ".

Από  τον Γενάρη και μετά ο Ίνκουμ αγωνίστηκε στον Πλατανιά (15 συμ., 2 ασίστ) με την μορφή δανεισμού από την Ντνίπρο. Το συμβόλαιο με την νυν ομάδα του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους αλλά ο ίδιος νιώθει έτοιμος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο  Γκανέζος διεθνής μπακ δήλωσε χαρακτηριστικά στο "Skysports":

"Είμαι συγκεντρωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο και μόνο την δεδομένη στιγμή, θέλοντας να δώσω τα πάντα για την ομάδα μου όπως έκανα και το 2010 στην Νότια Αφρική, όταν φτάσαμε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Νιώθω πως έχουμε την ποιότητα, την εμπειρία και το ομαδικό πνεύμα ώστε να φτάσουμε ακόμη πιο μακριά αυτή την φορά.


Έχω αφήσει όλες το ενδιαφέρον και τις συζητήσεις για το μέλλον στα χέρια του ατζέντη μου. Μόνο όταν ολοκληρωθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο θα κάτσουμε να συζητήσουμε την καλύτερη κατεύθυνση για την επόμενη μεταγραφή μου. Μέχρι τότε δεν θέλω τίποτα να με αποπροσανατολίζει". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου