Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Ντόρσι: "Το είχα ζήσει και στον Ολυμπιακό"


Μετά  τα κρούσματα ρατσισμού που παρατηρήθηκαν στη Μαδρίτη, με αποδέκτη τον Τζόι Ντόρσι η ισπανική λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση.  

Συγκεκριμένα, ο Τζόι Ντόρσι δέχτηκε επίθεση από τους Μαδριλένους στον πρώτο τελικό που βρήκε την Μπαρτσελόνα να κάνει το "μπρέικ" και να σπάει με το καλημέρα την έδρα της Ρεάλ, κάνοντας το 1-0.


Ο ίδιος συγκρατήθηκε από τους ανθρώπους στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, όμως αρκετοί ήταν οι ανεγκέφαλοι που του έκαναν άκομψες χειρονομίες ρατσιστικού περιεχομένου.

Ο  Τζόι Ντόρσεϊ στις δηλώσεις του είπε:

 "Αυτό μου έχει ξανασυμβεί και στο παρελθόν, όταν έπαιζα στον Ολυμπιακό. Οι οπαδοί προσπαθούν να μπουν στο μυαλό σου και να σε επηρεάσουν και να σε βγάλουν εκτός παιχνιδιού, για να έχει η ομάδα τους ευκαιρία να νικήσει".

 Ενώ  συμπλήρωσε:

"Όπως είπα και στους προπονητές μου, το χρησιμοποιώ ως έξτρα κίνητρο για να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος στο παρκέ. Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και σήμερα".

Έστω και με μία ημέρα καθυστέρηση, η ισπανική λίγκα πήρε θέση για όσα συνέβησαν στο "Παλάθιο" καταδικάζοντας τα κρούσματα ρατσισμού, αναφέροντας μεταξύ άλλο:


 "Η ισπανική λίγκα εκφράζει την αποστροφή της εναντίον κάθε συμπεριφοράς ξενοφοβίας, ρατσισμού και μισαλλοδοξίας στον αθλητισμό γενικά και ειδικότερα στη διοργάνωση της".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου