Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ίβκοβιτς: ''Σπουδαία πράγματα με την Εφές''


Μετά  την ανακοίνωση της συμφωνίας του Ντούσαν  Ίβκοβιτς με την Αναντολού Εφές, σε δηλώσεις του ο Ντούσαν τόνισε ότι ο Βαγγέλης Αγγέλου θα παραμείνει στο τεχνικό τιμ της Αναντολού Εφές, ανέλυσε το πλάνο του με τη νέα του ομάδα και εξήγησε ότι υπάρχει διάθεση για σπουδαία πράγματα.


 Αρχικά, ο βαθύπλουτος πρόεδρος της Αναντολού Εφές, Τουντσάι Οζιλχάν κατά την παρουσίαση του Ίβκοβιτς, (σ.σ. Νο. 645 στη λίστα Forbes, με περιουσία που ανέρχεται στα 1.6 δισεκατομμύρια δολάρια), ανέλυσε το πλάνο των Τούρκων.

Τα λόγια του ήταν:

''Η μέρα είναι πολύ σημαντική για την Αναντολού Εφές. Συμφωνήσαμε για δυο χρόνια με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς κι ελπίζω να έχουμε μια πετυχημένη συνεργασία. Ο κόουτς είναι άνθρωπος του αθλητισμού, είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρίσκεται μαζί μας και μπορώ να πω ότι υπάρχει ένα μακροπρόθεσμο πλάνο! Πλέον αναλαμβάνει να τρέξει το χτίσιμο της ομάδας''.

Από την πλευρά του ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος κόουτς του οργανισμού, ανέλυσε το πλάνο του και εξήγησε ότι η νέα Αναντολού Εφές μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα.


''Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω την Αναντολού Εφές να πετύχει τους στόχους της. Πρόκειται για ένα κλαμπ με παράδοση στην Euroleague και υπάρχει διάθεση για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Η ομάδα θα μπει σε διαδικασία αναδόμησης αφού θα δουλέψουμε πολύ με νέα παιδιά. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαστε ανταγωνιστικοί! Θα συνεχίσουμε μαζί με τον Βαγγέλη Αγγέλου ώστε να δημιουργήσουμε τη νέα Εφές. Θα προσθέσουμε στην ομάδα κάποιους διεθνείς παίκτες. Αγαπώ την Κωνσταντινούπολη και μπορώ να πω ότι θα δουλέψουμε πολύ σκληρά για να τα καταφέρουμε. Η περίοδος της προετοιμασίας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα αποτελείται από νεαρούς και έμπειρους ποιοτικούς παίκτες που θα προσαρμοστούν στις απαιτήσεις μας. Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας. Ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν!''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου