Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Και ο Κόκκαλης στο συνέδριο της Θύρας 7


Το  7ο Παγκόσμιο Συνέδριο της ΘΥΡΑΣ 7 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  14 Ιουνίου στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως ήδη έχει αναγγελθεί.    


  Πρόκειται   για ένα γεγονός που  έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια για τους φίλους του Ολυμπιακού, όπου έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν οι οργανωμένοι οπαδοί των συνδέσμων από όλο τον κόσμο και να ανταλλάξουν απόψεις, να συζητήσουν για τη χρονιά που έκλεισε αλλά και για τα σχέδια της επόμενης. 

Πάντα το συνέδριο της ΘΥΡΑΣ 7 αποτελεί μια ξεχωριστή εκδήλωση για τους οπαδούς των Πειραιωτών.  Και μάλιστα αυτή τη φορά θα είναι ακόμα πιο ξεχωριστή καθώς,  εκτός από τον ισχυρό άνδρα του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη που θα δώσει το παρών, θα είναι μαζί του και ο πρώην ηγέτης της ομάδας μας, Σωκράτης Κόκκαλης!


Στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  14 Ιουνίου,  ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θα έχει τη δυνατότητα να μιλήσει προς τους οργανωμένους  και για μεταγραφικά θέματα της ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται   ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να τους κάνει και μερικές αποκαλύψεις για παίκτες που θα φορέσουν τη φανέλα των Πειραιωτών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου