Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ισπανικά σενάρια για Πέρεθ και Ολυμπιακό (video)


Σύμφωνα με ισπανικές πηγές ένας ακόμα παίκτης που απασχολεί, τον Ολυμπιακό ο οποίος έχει ρίξει για τα καλά τα δίχτυα του στην Ιβηρική, είναι ο φορ Αγιόθε Πέρεθ.


Την  φετινή περίοδο στην Σεγούντα Ντιβισιόν ο 20χρονος Ισπανός στράικερ που παίζει στην Τενερίφη παρουσίασε πολύ καλά στατιστικά. Συγκεκριμένα είχε  16 τέρματα και 7 ασίστ σε 34 συμμετοχές. Ο ύψους 1.79 μέτρων Πέρεθ είναι γέννημα   θρέμμα από την Τενερίφη, μιας και αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της ομάδας και έναν παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά κυρίως ο Χουάνχο Λορένθο.

Στο  κόλπο οι Ισπανοί βάζουν και τον Ολυμπιακό ενώ τον παίκτη θέλουν και αρκετές άλλες ομάδες. Βέβαια  υπάρχει και μία σημαντική λεπτομέρεια για τον Πέρεθ που αποτέλεσε τον μεγάλο σταρ της ομάδας του, καθώς με βάση όσα αναφέρουν οι Ισπανοί πριν από λίγες ημέρες αρνήθηκε πρόταση της Πόρτο με στόχο να κλείσει στη Νιουκάστλ, που επίσης ενδιαφέρθηκε έντονα και η οποία εμφανίζεται ως το φαβορί για τον ποδοσφαιριστή. Τελικό deal πάντως δεν υπάρχει ακόμα αλλά ούτε και ανακοινώσεις.


Δείτε τον σε δράση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου