Σάββατο 24 Μαΐου 2014

"Μπενφίκα για Μανωλά"


Το  φετινό καλοκαίρι ο Εσεκιέλ Γκαράι θα αποχωρήσει από την Μπενφίκα και ξένα δημοσιεύματα θέλουν τους "αετούς" της Λισσαβώνας να εξετάζουν την περίπτωση του Κώστα Μανωλά ως αντικαταστάτη του Αργεντίνου.


Ο Κώστας Μανωλάς είχε συνολικά μια πολύ καλή αγωνιστική παρουσία   στο Champions League και αυτό κάθε άλλο παρά αδιάφορους άφησε πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους οι οποίοι φρόντισαν να σημειώσουν στις λίστες τους το όνομα του Έλληνα διεθνή στόπερ. Ο 23χρονος άσος έχει παίξει κατά καιρούς στα ρεπορτάζ ομάδων όπως οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Γιουβέντους.

Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, τις τελευταίες ώρες  το όνομα του έχει συνδεθεί με την Μπενφίκα. Ο Εσεκιέλ Γκαράι είναι δεδομένο πως θα πωληθεί το φετινό καλοκαίρι και οι "αετοί" της Λισσαβώνας ψάχνουν για τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει.

Πρόσφατα η Μπενφίκα πήρε μια γεύση από τις ικανότητες του Μανωλά, καθώς στους ομίλους του Champions League αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας στόπερ ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στο 1-1 του "Estadio Da Luz" και σκόρερ των "ερυθρολεύκων" στο 1-0 του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο  λοιπόν ο Μανωλάς εμφανίζεται  ως αντί-Γκαράι, σημειώνοντας πως οι ιθύνοντες της Μπενφίκα έχουν πολύ καλή άποψη για τις δυνατότητες του.


Ο 23χρονος στόπερ θα δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας με την Εθνική Ελλάδας και αν υπάρχουν οι οποιεσδήποτε εξελίξεις, αυτές πιθανότατα θα δρομολογηθούν όταν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου