Κυριακή 11 Μαΐου 2014

«Δώσαμε τα πάντα… πάμε στον τελικό για να διεκδικήσουμε τον τίτλο!»




Πείσμα, θέληση και πάθος για την κατάκτηση του τίτλου δήλωσαν οι πιτσιρικάδες του Θρύλου μας, μετά την  μεγάλη προσπάθειά τους και την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος.  

Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ   Κατσιμήτρος, Παπανικολάου και Νικολάου…


Ο Δημήτρης Κατσιμήτρος από μέρους του είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Όλοι μαζί δώσαμε τα πάντα. Ξέραμε πόσο δύσκολο είναι αυτό το παιχνίδι και πόσο σημαντικός ήταν ο αντίπαλος. Από δικό μου λάθος παραλίγο να δεχθούμε γκολ και για αυτό φίλησα το δοκάρι. Έτρεξα στον πατέρα μου για να το πανηγυρίσω.  Θέλω να αφιερώσω την πρόκριση στον παππού μου, τον οποίο έχασα πριν από δύο χρόνια!».

Ο Παναγιώτης Παπανικολάου ισχυρίστηκε: «Ξέραμε ότι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες το ματς, ήταν ίσως ένας πρόωρος τελικός. Διαβάσαμε καλά τον αντίπαλο, το θέλαμε πολύ και το δείξαμε. Φτάσαμε στην πρόκριση, έστω και στα πέναλτι».

Τέλος ο Δημήτρης Νικολάου ανέφερε: «Είναι μεγάλη χαρά για την ομάδα μας. Ήμασταν έτοιμοι, το πιστέψαμε, και δείξαμε χαρακτήρα. Έτσι πήγαμε στον τελικό. Έχουμε μια ημέρα μπροστά μας. Θα ανασυνταχθούμε. Πάμε στον τελικό για να διεκδικήσουμε τον τίτλο!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου