Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Οι 10 πιο εμπορικοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο


Μετά τη Χρυσή Μπάλα και το CL ο Κριστιάνο απολαμβάνει πλέον και τον τίτλο του πιο δημοφιλούς άσου της μπάλας στον κόσμο αφήνοντας πίσω του τον Λιονέλ Μέσι. Δείτε το Top-10 της λίστας.


Είναι όλοι τους παίκτες παγκόσμιας κλάσης όμως μόνο ένας από αυτούς έπρεπε να καθήσει στο θρόνο και η παγκόσμια εταιρία αθλητικών ερευνών "Repucom" ανέλαβε να τον βρει.

Διεξήγαγε λοιπόν έρευνα για τον πιο "εμπορικό" ποδοσφαιριστή σε όλον τον πλανήτη λαμβάνοντας υπόψη το κοινό που τους ακολουθεί μέσω των σελίδων τους στα social media (Facebook, Twitter) αλλά και στην παγκόσμια αναγνωρισιμότητα που απολαμβάνουν (στην έρευνα πήραν μέρος άτομα από 13 χώρες του κόσμου ηλικίας 16-69 ετών), με τους Ρονάλντο-Μέσι να κλέβουν και πάλι την παράσταση.

Ο τελευταίος νικητής της Χρυσής Μπάλας αλλά και πρωταθλητής Ευρώπης εδώ και λίγες ημέρες με τη Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, κατέκτησε την πρώτη θέση στη λίστα με τους πιο εμπορικούς παίκτες αφήνοντας δεύτερο τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας τα τρία προηγούμενα χρόνια, Μέσι, με την έκπληξη πάντως να έρχεται από το Νο 3 και Νο 4 της λίστας.

Ο Ζεράρ Πικέ ήταν αυτός που ανέβηκε στο βάθρο καταλαμβάνοντας την 3η θέση στον πίνακα ενώ 4ος είναι ο Φερνάντο Τόρες, αν και τα τελευταία χρόνια η καριέρα του ακολουθεί φθίνουσα πορεία μετά τη μεταγραφή-ρεκόρ των 50.000.000 λιρών από τη Λίβερπουλ στην Τσέλσι.

Τη λίστα συμπληρώνουν κατά σειρά οι Γουέιν Ρούνι, Αντρές Ινιέστα, Νεϊμάρ, Ίκερ Κασίγιας, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Τιερί Ανρί.


Δείτε αναλυτικά τον σχετικό πίνακα:


Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου