Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Αμοιβαίος σεβασμός (video)


Mίτσελ και Γιάννης Αναστασίου λίγο πριν το ντέρμπι «αιωνίων» μιλούν με σεβασμό ο ένας για τον άλλον.

Οι προπονητές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα αναμετρηθούν την Κυριακή στην «σκακιέρα» του «Γ. Καραϊσκάκης», όπως τόνισαν όμως στο novasports.gr και στους Νίκο Γαβαλά και Νίκο Τζουάννη αντίστοιχα, η «μονομαχία» τους θα περιοριστεί αποκλειστικά στα 90 λεπτά που διαρκεί το ντέρμπι.


Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για την καλή δουλειά που κάνει φέτος ο συνάδελφός του στους «πράσινους», ο οποίος αντίστοιχα χαρακτηρίζει τον αντίπαλο ως μεγάλη προσωπικότητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Ο Μίτσελ για τον Αναστασίου: «Ξέρουμε πως είναι ένας αντίπαλος, ένας εχθρός. Όμως, για να κερδίσεις τους αντιπάλους σου πρέπει αρχικώς να τους σέβεσαι. Πολλές φορές έχουμε πει πως μας αρέσει η δουλειά που κάνει αυτός ο προπονητής. Κατά η γνώμη μου θα πρέπει να ξεφύγουμε από την αντιπαλότητα και την έχθρα που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες και να αρχίσουμε να βλέπουμε το πόσο καλή δουλειά γίνεται στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται και ότι κάποια στιγμή θα είναι ένας αντίπαλος που θα δίνει περισσότερη αξία στις νίκες μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξέρουμε τι δουλειά κάνει για να μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε».

Ο Αναστασίου για τον Μίτσελ: «Υπάρχει ένας σεβασμός. Είναι μεγάλη προσωπικότητα. Και ως παίκτης ήταν πολύ μεγάλος και ως προπονητής τουλάχιστον αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα έχει κάνει πολλή καλή δουλειά και έχει δείξει δείγματα της δουλειάς του. Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε πέρα από τα ενενήντα λεπτά. Ο καθένας κοιτάζει να κάνει τη δουλειά του όσο πιο καλά γίνεται και νομίζω ότι υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός».

Δείτε το σχετικό βίντεο ...ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου