Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Χάκετ: "Δεν θα είναι εύκολο με Ολυμπιακό"


Ενόψει  του κρίσιμου ραντεβού της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό ο Ντάνιελ Χάκετ τόνισε πως υπάρχει νοοτροπία νικητή στην ιταλική ομάδα και πως αυτό που ψάχνει πλέον είναι μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Euroleague.
  
Ο  26χρονος Ιταλοαμερικανός σούτινγκ γκαρντ δήλωσε:


"Υπήρχε ήδη η μενταλιτέ. Η ομάδα ήταν καλά δουλεμένη και προπονημένη. Οι παίκτες ήταν ήδη σε καλή κατάσταση, ίσως έλειπε λίγο αυτοπεποίθηση και μία στάλα ενθουσιασμός.

Μετά το λάθος βήμα στο Κύπελλο Ιταλίας δείξαμε καλή αντίδραση. Στο πρωτάθλημα θα πρέπει να διατηρήσουμε αυτή τη συνέπεια, στη Euroleague έχουμε μία καλή απόδοση αλλά δεν φτάνει, επειδή ο όμιλός μας είναι πολύ δύσκολος".

Και πρόσθεσε:

"Ίσως να χρειάζεται ένα εκτός έδρας χτύπημα στην Euroleague για να γίνει το αποφασιστικό βήμα. Είναι πολύ δύσκολο να νικήσουμε εκτός έδρας στην Ευρώπη, κυρίως στον όμιλό μας που είναι πολύ ισορροπημένος.


"Φτάσαμε κοντά στη νίκη με την Εφές όμως ξέρουμε όλοι την κατάληξη αυτού του αγώνα", κατέληξε ο Χάκετ, αναφερόμενος φυσικά στο απίστευτο buzzer beater του Πλάνινιτς από τα 25 μέτρα που πήρε τη μπουκιά μέσα από το στόμα των Μιλανέζων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου