Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

«Να ασχοληθεί με την πυγμαχία»


Το  ερώτημα που απασχολεί και τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την προκλητική και αισχρή διαιτησία του Κάκου στην Τούμπα, είναι αν ο Κερκυραίος ρέφερι ο οποίος έδειξε για μια ακόμη φορά το   αντί-Ολυμπιακό του μένος, είναι πυγμάχος ή διαιτητής!


Όποτε  οι παίκτες του ΠΑΟΚ χτυπούσαν με  βρώμικο και αλήτικο τρόπο τους παίκτες του Θρύλου, έκλεινε προκλητικά τα μάτια. Αυτό τονίζουν και οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» που είναι έξαλλοι με τη διαιτησία του Κερκυραίου!

Συγκεκριμένα, με τα όσα έγιναν από τον Κάκο στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής, η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είναι η εξής:

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη θέση του Ντιόγκο είναι ο Εντινγκά. Για δεύτερη φορά ο κ. Κάκος αποδεικνύει ότι είναι ανίκανος διαιτητής και γεμάτος εμπάθεια για τον Ολυμπιακό. Φυσικά, δεν ήταν το μόνο εσκεμμένο λάθος της τριάδας.


Έγιναν πολλά και επηρέασαν το αποτέλεσμα. Επειδή η κοροϊδία έχει και τα όριά της, δεν θα μείνουμε απαθείς σε όλα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν. Για όλα αυτά, αλλά κυρίως για το ότι ο κ. Κάκος έφτασε στο σημείο να βρίζει διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, καλά θα κάνει να αφήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με την πυγμαχία και την αλητεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου