Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Βαρούχας: «Καιρό είχαμε να δούμε τέτοιο πράγμα»


Ο  Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 χαρακτήρισε προβληματική την διαιτησία του Κάκου στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την 28η αγωνιστική  της Σούπερ Λίγκας.

  
Μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας στην εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό» με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο, είπε για το ματς-κατς της Τούμπας:


«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία καλή διαιτησία. Μοναδικό λάθος μπορώ να πω ότι ο πρώτος βοηθός έδωσε οφσάιντ που δεν υπήρχε. Είχαμε κακή διαιτησία στον πειθαρχικό έλεγχο, σε ένα θέμα που ο Κάκος έχει πάρει άριστα πολλές φορές. Πρέπει να πούμε πως ο σκηνοθέτης έπιασε την μπουνιά του Ινσαουράλδε στον Εντινγκά. Καιρό είχαμε να δούμε τέτοιο πράγμα.

Δεν πιστεύω ότι η κίτρινη κάρτα στον Αργεντινό ήταν για αυτή την παράβαση, επειδή αν δώσεις κίτρινη κάρτα – έχοντας δει τη φάση – τότε το λάθος είναι διπλό. Υπήρχε ένας συνωστισμός παικτών. Είναι παράδειγμα προς αποφυγή (ο Αργεντινός).


Υπάρχει μία κάρτα στον Μπονγκ και μία δεύτερη στον Τζαβέλλα για μία προσωπική μονομαχία που είχε με ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Θα μπορούσε να αποβληθεί ο Τζαβέλλας, ο οποίος είχε κίτρινη κάρτα. Λάθος υπόδειξη οφσάιντ από τον β' βοηθό είχαμε εκεί που δύο παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν από θέση οφσάιντ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου