Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Έχει και την Κυριακή… «Ολντ Τράφορντ»


Τρεις μέρες πριν υποδεχτεί τον Ολυμπιακό, η Μαν. Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Λίβερπουλ στο πολύ μεγάλο παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής της Premiership. Ντέρμπι στο Λονδίνο μεταξύ Τότεναμ και Άρσεναλ.


Τα βλέμματα όλα στρέφονται στο «Ολντ Τράφορντ». Όχι μόνο την ερχόμενη Τετάρτη, όταν ο Ολυμπιακός θα κληθεί να υπερασπιστεί το 2-0 απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League, αλλά και τρεις μέρες νωρίτερα, όταν οι πρωταθλητές Αγγλίας θα φιλοξενήσουν τη Λίβερπουλ για την 30η αγωνιστική της Premiership.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» απέχουν εννιά βαθμούς και με δύο ματς περισσότερα από την τέταρτη Μαν. Σίτι και βλέπουν το Champions League να απομακρύνεται, την ώρα που η Λίβερπουλ απέχει επτά βαθμούς αλλά χρωστώντας ένα ματς από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Ο Ντέιβιντ Μόγες δεν υπολογίζει στους Νάνι, Έβανς και Ερνάντες, ενώ αμφίβολος είναι ο Ράφαελ. Στον αντίποδα, ο Μπρένταν Ρότζερς δεν θα έχει στη διάθεσή του Λούκας, Σακχό και Ενρίκε.

Μεγάλο ματς διεξάγεται και στο Λονδίνο ανάμεσα σε Τότεναμ και Άρσεναλ. Οι γηπεδούχοι έχουν χάσει έδαφος στο κυνήγι της τετράδας και θέλουν τουλάχιστον να κρατηθούν στις θέσεις του Europa League. Οι «κανονιέρηδες» δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες αν δεν θέλουν να απομακρυνθούν κι άλλο από την κορυφή. Ο Τιμ Σέργουντ καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς Ντεμπελέ, Ρόουζ, Ντόσον, Κίρικες και Λαμέλα, αλλά… τι να πει και ο Αρσέν Βενγκέρ, που έχει στη λίστα τραυματιών τους Εζίλ, Γουίλσιρ, Γουόλκοτ, Ράμσεϊ, Μπέντνερ και Ντιαμπί;

Η πρωτοπόρος Τσέλσι, που την Τρίτη φιλοξενεί τη Γαλατάσαραϊ στη ρεβάνς του 1-1 της Κωνσταντινούπολης για τους «16» του Champions League, δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει στο απουσιολόγιό του Τόρες, Κόουλ και Φαν Χίνκελ, ενώ αμφίβολος είναι ο Νταβίντ Λουίς.

Η Μαν. Σίτι, στον απόηχο του αποκλεισμού από την Μπαρτσελόνα στο Champions League και από τη Γουίγκαν στο Κύπελλο, παίζει στην έδρα της Χαλ χωρίς τον τραυματία Αγουέρο με μοναδικό στόχο πλέον το πρωτάθλημα.

Η Φούλαμ των Κώστα Μήτρογλου και Γιώργου Καραγκούνη παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή υποδεχόμενη τη Νιούκαστλ.

Αναλυτικά η 30η αγωνιστική

Σάββατο 15/03 (17:00)

Χαλ Σίτι-Μάντσεστερ Σίτι (14:45)
Έβερτον-Κάρντιφ
Φούλαμ-Νιούκαστλ
Σαουθάμπτον-Νόριτς
Στόουκ Σίτι-Γουέστ Χαμ
Σάντερλαντ-Κρίσταλ Πάλας
Σουόνσι-Γουέστ Μπρομ
Άστον Βίλα-Τσέλσι (19:30)

Κυριακή 16/03

Μαν. Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ (15:30)
Τότεναμ-Άρσεναλ (18:00)

Η επόμενη (31η) αγωνιστική

Σάββατο 22/03 (17:00)

Τσέλσι-Άρσεναλ (14:45)
Έβερτον-Σουόνσι
Κάρντιφ-Λίβερπουλ
Γουέστ Μπρομ-Χαλ Σίτι
Μαν. Σίτι-Φούλαμ
Νιούκαστλ-Κρίσταλ Πάλας
Νόριτς-Σάντερλαντ
Γουέστ Χαμ-Μαν. Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή 23/03

Τότεναμ-Σαουθάμπτον (15:30)

Άστον Βίλα-Στόουκ Σίτι (18:00)

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου